Labdarúgás

2023.04.01. 19:37

FC Hatvan: a hozzáállás és az akarat győzelmet ért Egerben

Hajdú Debra gólja döntötte el a Heves vármegyei derbit a női NB II. Keleti csoportjának 14. fordulójában.

B. Cs.

Forrás: A hatvaniak (fehérben) rutinja három pontot jelentett

Fotó: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

EGER SE–FC HATVAN 0–1 (0–1)

Eger, Felsővárosi Sporttelep, műfű. V.: Sovány Liza (Dobos, Vadon).
EGER: Gyöngy G. – Pintér P., Csehi K. (Mátyás P., 74.), Kalóz Zs. (Kovács N., 29.), Kota Sz., Bíró P. (Varga J., 46.), Polányi P., Kóka J., Nagy Z. (Szunyogh N., 87.), Vágó A., Szívosné Bozsó R. Edző: dr. Vitányi László.
HATVAN: Orgoványi D. – Libertényi A., Szél Zs., Tóth A., Hajdú D. A., Dorkó A., Gál E., Holló A., Nagy M., Baranyi B., Magócs B. Edző: Szabados György.
GÓL: Hajdú D. A. (24.). 

DR. VITÁNYI LÁSZLÓ: – Nagyon nehéz kicsit is higgadtan értékelni a mérkőzést. Sajnos már a meccs előtt is történt olyan eset, ami miatt némileg felfokozott idegállapotban voltam, ettől függetlenül nem nagyon tudom a lányokat hibáztatni, főleg a második félidei játék miatt. Az első játékrészben több problémám is akadt, amit a szünetben megbeszéltünk. A második félidőben nagy részt sikerült azt megvalósítani, amit szerettünk volna. Nagyjából felborult a pálya, több helyzetünk volt. Az első félidőben ez a Hatvanra volt igaz, így az egyenlítés mindenképpen megérdemelt lett volna. De ez van. A Hatvan még rutinosabb, jobb csapat, ezért nyerte meg a mérkőzést, amihez gratulálok. Haladunk tovább, bízunk benne, hogy a következő meccseken újra sikerül megszereznünk a három pontot.

SZABADOS GYÖRGY: – Gratulálok a lányoknak! Nagy küzdés, nagy csata zajlott a pályán. Igazából hétről hétre küszködünk a létszámmal, küszködünk azzal, miként álljunk ki, milyen formációt válasszunk. Végül is az eredmény azt mutatta, hogy jót választottunk. Ezzel együtt bőségesen van mit javítani a játékunkon. Az a hozzáállás és az az akarat kell, ami ma meghozta a sikert, úgy érzem, hogy a lányoknak az egyik erénye. Remélem, hogy ez a későbbiekben ez még játékkal is jobban párosul majd.

KÖVETKEZIK: FC Hatvan–Vasas Kubala Akadémia, április 8., szombat, 16.00. Nyíregyháza Spartacus–Eger SE, április 23., vasárnap, 15.00.

A Keleti csoport állása
Forrás: adatbank.mlsz.hu


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában