Gyász

2023.05.27. 09:37

A foci volt a mindene, elhunyt a markazi labdarúgás Zeusza

Tragikus hirtelenséggel, életének 52. évében elhunyt Hatalyák Zoltán, a Markaz FC és a Szamba FC vezetőségi tagja, lapunk korábbi tudósítója.

B. Cs.

Hatalyák Zoltán (1972–2023)

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

– Szombat este lett volna az általános iskolás osztálytalálkozónk, amit ő szervezett, de ezt már nem érhette meg – mondta Hatalyák Zoltánról gyermekkori jóbarátja, Fehér Gyula. – Óvodába és általános iskolába is együtt jártunk, majd amikor 13 évesen igazolt játékos lettem Markazon, ő is velem tartott. Mindenesként szolgálta a Markaz FC-t, majd később a Szamba FC kispályás csapatot. Ez egészen péntekig tartott úgy, hogy sajnos neki az egészségből nem sok adatott meg élete során... Ettől függetlenül szívvel, lélekkel tett a közösségért, róla valóban elmondható, hogy a foci volt az élete. 

Borzasztó fájdalmat jelent az elvesztése. Ma este az osztálytalálkozót gyergyagyújtás és közös emlékezés váltja fel úgy, hogy Zoli mindannyiunkban örökre velünk marad.

Hatalyák Zoltán, a sokak által Zeuszként becézett sportvezető hosszú időn keresztül tudósította a Heves Megyei Hírlapot és a heol.hu-t a markazi labdarúgóélet történéseiről. 2019-ben a Imola-Hírlap 11 Gála a Teljes szívvel a labdarúgásért díjat vehette át. Akkor ezt írtuk róla: „A markaziak elnökségi tagja a klubhűség megtestesítőjeként minden feladatot elvégez, amit az egylet érdeke kíván. Neki valóban az élete a futball, a Markaz FC. Tudósítóként is nagy szorgalommal segíti a Hírlapot, a heol-t.”

Legutóbb két éve számoltunk be arról, hogy több mint két évtized után maga mögött hagyja a szeretett egyesületet.

Hatalyák Zoltán Érdről megérkezve péntek este még együtt töltött néhány órát a markazi labdarúgás két meghatározó alakjával, Szekrényes Ákossal és Szabó Zsolttal. Utána a Gyöngyösre tartó autóbuszra szállt, majd az éjszaka során elhunyt. 

Nyugodjon békében!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában