Labdarúgás

2023.05.26. 15:39

A Füzesabonyi SC névadó főszponzora magabiztos és célratörő játékot vár

A Gyöngyösi AK–Füzesabonyi SC-Erőss út mérkőzés dönt a bajnoki cím sorsáról a 2022/23. évi Heves vármegyei I. osztályban.

B. Cs.

Erőss Róbert ugyanazt reméli csapatától, mint amit a tavaszi idény eddig lejátszott 12 mérkőzésén látott

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

A házigazda mátraaljai gárda 23 mérkőzésen szerzett 62 ponttal és 85–11-es gólkülönbséggel áll a tabella élén, míg az FSC neve mellett 61 pont szerepel és 70–20-as gólkülönbség. A szombaton 17 órakor a Kömlei Károly Sporttelepen rendezendő párharc során a  GYAK számára a döntetlen is elegendő az aranyéremhez, míg a Füzesabony csak akkor előzhet, ha legyőzi vendéglátóját. A feladat súlyával teljes mértékben tisztában van mindenki az abonyiak részéről. 

– Ez az a meccs, amire már mindenki nagyon vár – jelentette ki a füzesabonyi klub névadó főszponzora, Erőss Róbert. – Szakmai fejtegetésbe nem szeretnék belemenni, az  nem az én feladatom, de annyit mondhatok, hogy ugyanazt remélem a csapattól, mint amit a tavaszi idény eddig lejátszott 12 mérkőzésén láttam. 

Magabiztos és célra törő játékra lesz szükség ezúttal is, csak éppen most egy igazán jó ellenféllel szemben lehet bizonyítani. 

A hangulatra bizonyosan nem lehet majd panasz, nagyon régóta nem volt a megyei bajnokságban ilyen téttel bíró összecsapás, ami várhatóan a nézőket is megmozgatja. Igazi bajnoki döntő lesz, ahová tudomásom szerint sok füzesabonyi szimpatizáns elkíséri majd a csapatot. Az érdeklődés jelentős, a csapatok felkészültek, ebből csak jó sülhet ki, természetes bízva abban, hogy a végén mi örülhetünk majd.

Játékvezetői négyes működik

– A Heves Vármegyei Játékvezető Bizottság és a Heves Vármegyei igazgatóság számára is kiemelten fontos mérkőzésről lévén szó Pest vármegyéből érkezik játékvezető a rangadóra. A találkozó sípmestere Jakab Árpád lesz, aki jelenleg az NB II.-es keret tagja. Segítői NB III.-as asszisztensek (Kovács II. Gábor és Sinkovicz Dániel), továbbá – a mérkőzés rangjának és fontosságának megfelelően – lesz tartalék játékvezető is (Tusa Zoltán) – közölte lapunkkal a Heves vármegyei JB elnöke, Kelemen Attila.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában