Labdarúgás

2023.05.01. 20:05

Az Eger SE 9 évesei akár a Juventus vagy a Liverpool fiataljai ellen is focizhatnak

Két nap alatt 12 mérkőzést játszott az Eger SE 2014-es korosztályú csapata Gyulán. A kilencévesek tíz győzelemmel és két döntetlennel, veretlenül végeztek az élen a Champions Trophy utánpótlás sorozat magyarországi selejtezőjén.

B. Cs.

A kupagyőztes Eger SE U9-es korosztályú csapata

Forrás: Beküldött fotó

A 16 csapatot felvonultató nemzetközi mezőnyben úgy zártak győztesként a vezetőedzőként Nagy Barbara irányította piros-kékek, hogy a döntőben a román UTA SC Arad gárdáját múlták felül. A piros-kékek ezzel kvalifikálták magukat az európai nagydöntőre, amelynek június 9. és 11. között Ausztria lesz a helyszíne. Az ESE gyermekei olyan nagy nevű klubok utánpótlás csapataival találkozhatnak, mint az FC Porto, a Juventus, az AC Milan, az FC Liverpool, Austria Wien, az Arsenal és az FC Wolverhampton.

A gyulai Champions Trophy U9-es torna dobogósai:

1. Eger SE
2. UTA SC Arad (román)
3. Monori SE
4. FC TG Mures (román)

Kupagyőztesek – Az első helyezett egriek: Dancs Dominik, Filep Zalán – kapusok; Tanárki-Fülöp Sára, Czinege Balázs, Domoszlai Olivér, Lévai Marcell Áron, Szabó Zente, Kereszturi Olivér, Czank Csongor, Juhász Örs, Király Soma, Kun Levente, Kovács Barna Áron, Roszkos Lénárd – mezőnyjátékosok. Vezetőedző: Nagy Barbara. Edző: dr. Török Márton. Kapusedző: Gácsi Péter. Gólkirályként Kovács Barna Áron részesült elismerésben.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában