Labdarúgás

2023.05.14. 21:09

Az Eger SE a 18., kieső helyre csúszott az utolsó előtti fordulóban

Sorban hatodik mérkőzésén nem tudott győzni az Eger SE csapata az NB III. Keleti csoportjában. A 37., utolsó előtti fordulóban a Pénzügyőr SE ellen hazai pályán kapott ki a gárda.

B. Cs.

Fél térdre kerültek az egriek

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

EGER SE–PÉNZÜGYŐR SE 1–2 (0–1)

Eger, Szentmarjay stadion, 50 néző. V.: Kovács Tamás (Varga L., Németh B.).
EGER: Furik – Juhász G. (Burger, 75.), Papp, Fényes, Farkas G. – Vattay, Kispál – Tóth L., Kovács D. (Berki, 46.), Józsa (Schmidt, 46.) – Bozó (Ablonczy, 59.). Vezetőedző: Céró Bálint.
PÉNZÜGYŐR: Steer – Bene, Kasza, Labát, Pusztai – Balázs, Tóth Dávid (Tóth Dominik, 89.), Megyeri (Bartos, 63.), Popovics (Karacs, 63.) – Biró, Bogdán (Kovács J., 82.). Vezetőedző: Lászka Balázs.
GÓL: Schmidt (73.), ill. Bogdán (24.), Biró (71.).

A 37. forduló eredményei
Forrás: adatbank.mlsz.hu


CÉRÓ BÁLINT: – Úgy kezdtük a mérkőzést, ahogy egy ilyen mérkőzést kezdeni kell. Sok helyzetünk, lövésünk, lehetőségünk volt, de ezek nem mentek be, és ebből nem tudtunk jól újraéledni, nem tudtunk új erőre kapni, majd pedig lélektanilag rosszkor kaptunk egy gólt az első félidőben. A szünetben próbáltunk változtatni, próbáltuk rendezni a sorokat. Aztán nagy védelmi hibát követően az ellenfél megduplázta az előnyét. Utána még sikerült a szépítés és igyekeztünk megtartani legalább az egyik pontot. Viszont ez nem jött össze, mert sajnos a csapatból hiányoznak azok a karakterek, azok a játékosok, akik már annyi rutinnal rendelkeznek, hogy ilyen helyzetben gólt tudjanak lőni, helyzetbe tudjanak kerülni, jó technikai megoldást alkalmazzanak. Jelen pillanatban vonal alatt vagyunk, de amíg még a matematikai esély él, hogy megtartsuk a harmadosztályú tagságunkat, addig küzdeni fogunk.

LÁSZKA BALÁZS: – Tudtuk, hogy nagyon-nagyon feszült, kiélezett mérkőzés lesz, mert az Eger élet-halál harcot vív majd ellenünk. Mi így készültünk. Úgy gondolom, a taktikánk teljesen ült erre a találkozóra. Nem gondolom, hogy szerencsénk volt, de ha egy kicsit jobban odakoncentrálunk, akkor nagyobb arányban győzhettünk volna. Az Egernek sok sikert kívánok az utolsó mérkőzésre, remélem, hogy tudnak majd nyerni.

A Keleti csoport állása
Forrás: adatbank.mlsz.hu

KÖVETKEZIK: Tiszaújváros–Eger SE, május 21., vasárnap, 17.00.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában