Labdarúgás

2023.05.14. 21:36

Az FC Hatvannak nem sok hiányzott a pontszerzéshez Debrecenben

A bronzéremre pályázó DEAC otthonában egy góllal maradt alul a Zagyva-parti gárda az NB III. Keleti csoportjának 37., utolsó előtti fordulójában.

B. Cs.

A hatvaniak (játékosuk középen) számára nem hozott pontot a debreceni fellépés

Forrás: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

DEAC–FC HATVAN 1–0 (0–0)

Debrecen, Egyetemi Atlétikai Club Sporttelep. V.: Vinter Béla (Márkus, Elek).
DEAC: Ratku – Aranyos, Kónya, Wente (Molnár Sz. 82.), Trencsényi, Bényei, Szabó L. (Virág, 88.), Al-Sheraji (Horváth T., 93.), Soltész, Korhut, Orosz (Jankelic, 46.). Edző: Sándor Tamás.
HATVAN: Menczeles – Barthel, Czibolya (Laczik, 68.), Kitl (Soós, 82.), Karácsony, Panyi (Zsoldos, 82.), Tarjáni, Dinka, Fellner (Molnár R., 88.), Tarnóczi, Sármány. Edző: Zoran Szpisljak.
GÓL: Jankelic (53.).
JÓK: az egész vendégcsapat.

ZORAN SZPISLJAK: – A csapat ma kifejezetten jó meccset játszott, igaz, hogy az eredményt illetően ebből nem tudtunk profitálni. Az elejétől kezdve nagyon jól és magas szinten futballoztunk, sok lehetőségünk volt az első félidőben és a labdabirtoklás is mi javukra dőlt el. A szünet után a DEAC-nak sikerült az elején kicsit ránk kényszeríteni az akaratát, és az egyik helyzetből gólt szerzett a hazai gárda. A csapatunk azonban nem omlott össze, végig tartottuk a szintet és nagyon kevésen múlt, hogy pontot tudjunk szerezni. Ebben a csapatban még sok jó eredmény benne van.

A Keleti csoport állása
Forrás: adatbank.mlsz.hu

KÖVETKEZIK: FC Hatvan–BVSC-Zugló, május 21., vasárnap, 17.00.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában