Labdarúgás

2023.05.28. 17:00

Az idényzáró hatossal ötödikek az Eger SE hölgyei

Ötgólos győzelemmel zárta a 20222/23. évi női NB II. Keleti csoportját az egri együttes, amely gárda a 22., utolsó fordulóban monori vendégét simán verte.

B. Cs.

Az egriek (balról) az ötödik, a hatvaniak a negyedik helyen végeztek

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

EGER SE–MONORI SE 6–1 (3–0)

Eger, Felsővárosi Sporttelep, műfű, 100 néző. V.: Alafi Beatrix (Trapp, Baranyi).
EGER: Gyöngy (Szunyogh, 46.) – Pintér, Csehi (Smuczer, 56.), Kota, Bíró, Nagy Z., Kóka (Kovács N., 56.), Polányi, Borosi (Mátyás, 69.), Varga J. (Kalóz, 69.), Vágó (Bukta, 56.). Edző: dr. Vitányi László.
MONOR: Siska – Kókai, Deák, Borsó, Gergely-Szép, Pirót, Migálkó, Nosztrai V., Nosztrai H., Bagó, Cseszlai. Edző: Fehér Tamás.

GÓL: Bagó (10. – öngól), Kóka (15.), Pintér (34. – 11-esből), Bukta (78.), Bíró P. (80. – 11-esből), Smuczer (87.), ill. Pirót (59.).
JÓK: az egész hazai csapat.
DR. VITÁNYI LÁSZLÓ: – Az egész idény, az egész tavasz és a mostani mérkőzés miatt is le a kalappal a csajok előtt, nagyon büszke vagyok rájuk. Ez a mérkőzés tökéletes befejezése volt a szezonunknak és szeretném megköszönni a szép számú közönség buzdítását is.

A bajnokság végeredménye
Forrás:  adatbank.mlsz.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában