Karate

2023.05.17. 17:03

Az ostorosi karatéka olyan gyakorlatot mutatott be, amely tudásban meghaladja az öve színét

Spórolt pénzéből vásárolt shotokan ruhában büszkén és elégedetten versenyzett Mákos Milán.

B. Cs.

Mákos Milán, Halász Attila mester és Wolner Zsolt

Forrás: Beküldött fotó

Stílus és klubváltás után Vanyó Attiláné Márta és Vanyó Attila sensei segítségével az Ostorosi SE shotokan karate szakosztályának versenyzőjeként, valamint a Győztesek Útja Inkluzív Karate Klub alapítótagjaként szerepelt a Szigethalmon rendezett Nyuszi-kupa utánpótlás és inkluzív karate versenyen Mákos Milán.

– A felkészülést ugyan akadályozta a műtétje, de ő csak gyakorolt és gyakorolt. A versenyen aztán olyan mesteri katát, kanku dai-t mutatott be, amely tudásban meghaladja az öve színét. Régi ellenfelével küzdött meg és ezúttal ő bizonyult jobbnak, így első helyezést ért el formagyakorlat kategóriában – mondta Milán édesanyja, Fehérvári Csilla.

Milánnak ez volt az első versenye, ahol a spórolt pénzéből vásárolt shotokan ruhában büszkén és elégedetten vett részt. Az út folytatódik számára, megy tovább, hittel és lelkesedéssel.

A következő nagyobb megméretést az I-Karate Világkupa jelenti június 18-án a belgiumi Antwerpenben. Azt egyelőre nem tudni, oda miként jut el az ostorosi karatéka, de nagyon szeretne ott lenni. A verseny vasárnap van, rá pedig hétfőn szakvizsga vár.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában