Kézilabda

2023.05.30. 10:47

HE-DO B. Braun Gyöngyös: kilenc játékos távozik a szezon végén

Akad, akinek a pénteki CYEB-Budakalász elleni NB I.-es mérkőzés jelentette az utolsó fellépést, míg mások a Ligakupa döntőjével búcsúznak a gyöngyösi közönségtől.

S. K.

A bosnyák balátlövő, Dino Hamidovic két év után távozik

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

Ünnepélyes keretek között, a több száz fős közönség vastapsa közepette búcsúzott a gyöngyösi publikumtól Gerdán Tibor, Gábori Máté, Dino Hamidovic, Halász Levente, Bartucz László, Menyhárt Máté, Gulyás Máté, Karnok Donát és Mátyás Balázs. A 2023/24-es szezonban valamennyi kézilabdázó új állomáshelyen folytatja pályafutását.

A szezonzáró, CYEB Budakalász elleni mérkőzést (27-29) követően a Gyöngyösi Kézilabda Klub elnöke, Nagy Attila ajándékozta meg a távozókat, akik külön külön is elköszönhettek a drukkerektől.

Gábori Máté hat, Gerdán Tibor öt és fél, Halász Levente három, Dino Hamidovic kettő, Bartucz László és Menyhárt Máté egy-egy év után int búcsút a HE-DO B. Braun Gyöngyösnek, míg Gulyás Máté, Karnok Donát és Mátyás Balázs saját nevelésű játékosként döntött a klubváltás mellett. 

A Ligakupa döntőjének menetrendje

Az 1. mérkőzés
HE-DO B. BRAUN GYÖNGYÖS–CYEB BUDAKALÁSZ
Gyöngyös, Dr. Fejes András Sportcsarnok, kedd, 18.00. V.: Hargitai G., Markó G.
A 2. mérkőzés
CYEB BUDAKALÁSZ–HE-DO B. BRAUN GYÖNGYÖS
Budakalász, OMSZK Park, péntek, 17.00. V.: Bíró Á., Kiss O.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában