Labdarúgás

2023.05.29. 20:00

Mátraballán pályameszeléssel kezdtek, majd akarattal és alázattal folytattak

Hat gólt hozott az atkáriak mátraballai vendégjátéka a Heves vármegyei II. osztály 25. fordulójának hétfőn pótolt mérkőzésén.

B. Cs.

Az MSE-Mátraballa csapata csere nélkül játszva szerzett pont az Atkár ellen

Forrás: MSE

MSE-MÁTRABALLA–ATKÁRI SE 3–3 (2–1)

Mátraballa, 50 néző. V.: Kasza Dénes (Molnár M., Veres M.).
MSE: Keserű – Kárász, Csík E., Kuborczik, Lólé, Balog, Szecskó, Baatartulga, Molnár Zs., Váradi K., Marquardt. Edző: Bajkó Csaba.
ATKÁR: Kovács T. – Kiss D. (Molnár D. 46.), Csík R. (Táncos R., 46.), Erdei, Csuka, Egri, Barabás, Pelle, Tóth D., Lehótszky, Molnűár J. (Táncos T., 46.).
GÓL: Szecskó (31.), Váradi K. (43.), Balog (78.), ill. Csuka (12.), Barabás (63.), Erdei (67.).
JÓK: Váradi K. (a mezőny legjobbja), ill. Erdei.
BAJKÓ CSABA: – Eljöttünk a mérkőzésre, kimeszeltük a pályát és szereztünk egy pontot, amit, ha nem látok, nem hiszem el, annyi helyzet maradt ki.
KOVÁCS TAMÁS: – Hetek óta tudatosan, szisztematikusan építjük le saját magunkat. A mai mérkőzésen a hazai együttes megmutatta, hogy nem 18 ember és a megye legtechnikásabb játékosai kellenek,  hanem eredményt akarattal, és alázattal is el lehet érni. 

A ballaiak pályavonalazással melegítettek a meccsre
Forrás: MSE

MOLNÁR ZSOLT, a MSE vezetője és játékosa: – Nagyon sportszerű mérkőzésen, kitűnő játékvezetés mellett ért véget döntetlennel a találkozó. A rendkívül sportszerű vendégeknek köszönet jár azért, hogy belementek az összecsapás elhalasztásába.

A bajnokság állása
Forrás:  adatbank.mlsz.hu

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában