Labdarúgás

2023.06.04. 18:47

A Gyöngyösi AK Pápán előnyt szerzett a visszavágóra

Idegenben játszva megnyerte az NB III.-ba jutásért kiírt területi osztályozó párharc 1. fordulóját a Gyöngyösi AK csapata.

B. Cs.

Márkus Marcell (jobbra) gólja sokat érhet

Forrás: Czímer Tamás / Heves Megyei Hírlap

PÁPAI PERUTZ FC–GYÖNGYÖSI AK 0–1 (0–1)

Pápa, Perutz Stadion. V.: Gaál Ákos (Kulman, Tóth Cs.).
PÁPA: Varga P. – Cser, Nagy B., Horváth T., Varga B. (Bognár, 65.), Kun-Szabó (Gajdosi, 89.), Nagy K., Rozman, Nagy D., Pető. Hauser (Benecz, 51.). Edző: Kun Szabó Attila.
GYAK: Tóth B. K. – Czinkóczi, Vernyik, Forgó, Szilágyi N. – Szabó T., Nagy-György B., Márkus – Oravecz, Szabó V. (Babarcsik, 83.), Szentannai (Ludányi G., 66.). Vezetőező: Majzik Zoltán.
GÓL: Márkus (44. – 11-esből).

KIÁLLÍTVA: Horváth T. (42.), Nagy K. (91.).

MAJZIK ZOLTÁN: – Nehéz mérkőzésre számítottunk és ez beigazolódott azzal együtt is, hogy akár a továbbjutás sorsát is bebiztosíthattuk volna, de ne legyünk telhetetlenek. A meccs nagy iramban kezdődött, a remek hazaiak agresszivitásban megleptek bennünket, mert mi egy kicsit tompán nyitottunk. Utána viszont jöttek a helyzetek és a félidő végén sikerült a vezetést megszerezni. Mindkét kapus kiválóan védett, azt pedig a két kiállítás is mutatja, hogy kemény párharc volt korrekt játékvezetéssel, és győzelemmel. Ennek nagyon örülünk és bízunk benne, hogy a jövő vasárnapi visszavágón kiharcoljuk az NB III.-ba jutást.

A visszavágót június 11-én, vasárnap 17 órakor játsszák a Kömlei Károly Sporttelepen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában