Kispályás foci

2023.06.05. 13:25

Besenyőtelken ápolják Oláh Norbert emlékét

Összeszorult az ember szíve, amikor meglátta Oláh Norbert arcképét a dr. Vass Géza Sporttelepen.

B. Cs.

A győztes hevesiek (balra) és a második Oláh Soma csapata

Forrás: Beküldött fotó

Tavaly gyásznapot tartottak Besenyőtelken az életének 43. évében, daganatos betegség következtében, 2022. márciusában elhunyt Oláh Norbertre emlékezve. A hajdani futballista előtt tisztelegve idén is összegyűlt az a mezőny, amelynek tagjai egykori csapattársként léptek ismét pályára. A négy gárda között három a szenior korosztályt képviselte, egy pedig a fiatalokat. Utóbbi együttest Oláh Norbert fia, Soma toborozta. 

A megjelenteket helyi önkormányzat képviseletében Urbánné Tuza Éva és Forgács Péter köszöntötte, kiemelve, hogy a díjazás Besenyei Klárának, alias Baby-nak köszönhető. 
Noha a rendezvényen nem az eredmények kerültek a középpontba, a tárgyilagosság kedvéért mindenképp megemlítendő, hogy a hevesiek címvédőként érkeztek és Bettenbuk József vezetésével újra aranyéremmel távoztak. A második helyen Oláh Somáék zártak, harmadikként az Ágó Ferenc vezette besenyőiek végeztek, míg a negyedik hely a Ferencz Zoltán fémjelezte füzesabonyiaknak jutott.

A 2. Oláh Norbert-emléktorna végeredménye:

1. Hevestherm-Hevesi LSC öregfiúk
2. Oláh Soma csapata
3. Besenyőtelek SC öregfiúk
4. Füzesabonyi SC öregfiúk

A harmadik Besenyőtelek SC (balra) és a negyedik Füzesabonyi SC csapata
Forrás: Beküldött fotó

 

Címkék#gyász

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában