Kézilabda

2023.06.02. 16:38

Győrben köthet ki a QHB-Eger házi gólkirálya

Öt játékos távozását jelentette be a férfi NB I/B-ben bajnoki címet szerzett QHB-Eger vezetősége a csapat évzáró bankettjén.

S. K.

Kurucz Máté (a labdával) új kihívás előtt

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

A búcsúzók között szerepel az együttes házi gólkirálya, Kurucz Máté, de rajta kívül Schekk András, Rozner Kevin, Kerezsi Ádám és Kepess János is új csapat színeiben szerepel a 2023/24-es szezonban.

Információink szerint Kurucz Máté a másodosztályban legutóbb bronzérmet szerzett Agrofeed ETO UNI Győr együtteséhez szerződött, ahol  az új szezonban tapasztalt NB I.-es játékosokkal az oldalán harcolhat a zöld-fehérek bajnoki címéért. A 23 éves jobbátlövő egy év után távozott a QHB-Eger csapatától, amelynek színeiben 30 bajnoki mérkőzésen 152 gólt szerzett.
Schekk András a szintén NB I/B-s  Tatai AC ajánlatát fogadta el. A 25 éves balátlövő korábban 2017 és 2021 között már szerepelt a klubnál, így számára nem lesz idegen az új környezet.
A 25 esztendős jobbszélső, Rozner Kevin a folytatásban az Ózdi KC sikereiért küzd. A 22 éves balszélső, Kepess János a Békési FKC ajánlatát fogadta el, míg a 20 éves balátlövő, Kerezsi Ádám a DEAC csapatánál bontogathatja tovább a szárnyait.

A QHB-Eger egy év másodosztályú kitérőt követően a 2023/24-es szezonban újra az élvonalban szerepelhet, ahol ismét szeretné megvetni a lábát. Az erősítésekről egyelőre nincs információ, de minden bizonnyal jelentős játékosmozgás várható.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában