LABDARÚGÁS

2017.07.22. 14:51

„Atomcsatársor” Felsőtárkányban

Ötgólos edzőmeccset játszottak a gyöngyösiek Mátraházán.

B. Cs.

 

A Mátraházán edzőtáborozó Gyöngyösi AK-Ytong NB III-as csapata szombat délelőtt az alaposan megváltozott Felsőtárkány ellen játszott felkészülési mérkőzést. A GYAK vezetése után a bükki látogatók fordítottak, a győzelmet azonban a mátraaljaiak szerezték meg a csereként beállt Laurinyecz 65. percben elért góljával.

A tárkányiak színeiben nemcsak pályára lépett, de gólt is szerzett Montvai Tibor, aki az Eger SE-től távozása után Egerszalókot jelölte meg pályafutása következő állomásának, ám végül Kálmán Józsefék csapattársa lesz, ami egyben azt is jelenti, hogy korábban beharangozott Ludányi Nándor (GYAK) nem bújik tárkányi mezbe.

Montvai Tibor (szemben, kék mezben) visszatért a tárkányiakhoz Fotó: Czímer Tamás

Felkészülési mérkőzésen:

Gyöngyösi AK-Ytong–Felsőtárkány 3–2 (1–1)

Mátraháza. V.: Harnos.

GYAK: Halasi (Gyulay) – Tarnai, Csornij (Szabó A.), Rédei, Petrezselyem (Kluk) – Gergely, Tatár (Pilinyi) – Sárándi (Barta R.), Árvai, Fótos – Boros (Laurinyecz)

FELSŐTÁRKÁNY: Bajzát (Szalai) – Tarlósi P., Kálmán R., Kerényi (Madarasi), Ötvös – Barzsó A., Romhányi, Kollár B. (Nagy B.) – Kálmán J., Montvai (Jacsó), Csóka R. (Csikós)

Gól: Boros (11-esből), Rédei, Laurinyecz, ill. Romhányi, Montvai (11-esből)

B. Cs.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában