KÉZILABDA

2018.04.21. 09:48

B. Braun: a lendületet kell tovább vinni

A Csurgó Gyöngyösön kudarcot szeretne feledtetni.

S. K.

Tóth Mihályék (jobbra) nem foglalkoznak a múlttal Fotó: Czímer Tamás

A férfi NB I. 24. fordulójának mérkőzése:

B. BRAUN GYÖNGYÖS (11.)–CSURGÓ KK (6.)

Gyöngyös, Dr. Fejes András Sportcsarnok, szombat, 18.00. V.: Andorka, Hucker.

Három mérkőzéssel a bajnokság zárása előtt még mindig nem nyugodhat meg a mátraaljai gárda, amely továbbra is öldöklő küzdelmet vív az élvonalbeli tagság meghosszabbításáért. Kovacsics Péterék előnye jelenleg két pont a már kieső helyen álló Vác előtt.

– Minden pontnak óriási a jelentősége, így a Csurgó elleni mérkőzésen is csak a győzelem lehet a cél – hívta fel a figyelmet Tóth Mihály, a gyöngyösiek kapusa. – Jó formában ért bennünket a háromhetes szünet. Remélem, hogy ez a kis pihenő sem zökkentette ki a csapatot. Sajnálom, hogy csak a bajnokság hajrájára értünk igazán össze, de nem foglalkozunk a múlttal, hazai pályán igyekszünk újabb lépést tenni a bennmaradás felé.

Tóth Mihályék (jobbra) nem foglalkoznak a múlttal Fotó: Czímer Tamás

A gyöngyösiek a leállás első hetében egyéni munkát végeztek, a második héten a taktikai felkészüléssel folytattak, az elmúlt napokban pedig már kifejezetten a Csurgó együttesére készültek. A keretből a keresztszalag-szakadásból lábadozó Malandrin de Oliveira Rodolfo kivételével mindenki bevethető.

– A Magyar Kupa négyes döntőjében csalódást keltő teljesítményt nyújtottunk, Gyöngyösön megpróbáljuk feledtetni a kudarcot – fogalmazott – Antonijo Kovacevic, a csurgóiak horvát balátlövője, azok után, hogy a CSKK egy hete negyedikként zárta a debreceni Final Fourt. Elszántan készültünk, győzni megyünk a Mátraaljára!

Címkék#kézilabda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában