VÍZILABDA

2017.10.18. 20:41

Biros Péter: erre készültünk

Idei első győzelmét Szegeden szerezte meg a női együttes.

Fenyves Balázs/egrivizilabda.hu

A női OB I 2. fordulójában:

SZEGEDI TE–ZF-EGER 8–10 (2–1, 3–3, 2–5, 1–1)

Szeged, 100 néző. V.: Marjay, Bereczki.

SZEGED: Hosking – Mihály K. 3, Lengyel A., Kádár 1, Rácz D., Bell, Lengyel Dominika 3. Cs.: dr. Árkossy, Pengő, Tóth P. 1. Edző: Molnár Péter.

EGER: Horváth A. – Tóth Cs. 1, Molnár D., Somhegyi 2, Ráski 3, Games 1, Miklós R. 1. Cs.: Kékesi 1, Kocsis Sz., Hornyák S., Szilágyi Sz. 1, Katona Zs. Edzők: Biros Péter, Tóth Kálmán.

AZ EREDMÉNY ALAKULÁSA: 0–1, 3–1, 3–3, 5–3, 5–8, 6–8, 6–9, 7–10, 8–10

GÓL–EMBERELŐNYBŐL: 7/1. ill. 2/0

ÖTMÉTERESBŐL: – ill. 1/1

KIPONTOZÓDOTT: Ráski (25.)

Biros Péter szerint kellett ez a pozitív megerősítés Fotó: Lénárt Márton

BIROS PÉTER: – Erre készültünk. Úgy gondoltam előzetesen is, ha szeretnénk elérni a céljainkat, akkor ma ezt a mérkőzést be kell húzni. Azt is mondhatnám tehát, hogy be volt tervezve a három pont. Kicsit magunknak tettük nehézzé a meccset, mert borzasztóan sok helyzetet kihagytunk, és ezért nem tudtuk már a találkozó elején lezárni a dolgokat. Viszont a siker kárpótol minket. Próbálták a lányok tudásuk legjavát nyújtani, ami többé-kevésbé össze is jött, ezért gratulálok nekik. Most egy kicsit ünnepelhetnek, de holnaptól már készülünk tovább nyilvánvalóan a pénteki, Dunaújváros elleni mérkőzésre, ám igazából már a jövő szerdai, Szentessel szembeni rangadónkra. Még azt elmondanám, hogy kellett ez a pozitív megerősítés, hogy a befektetett munkának meglehet a gyümölcse, és örülök, hogy a lányok megérezhették a győzelem ízét.

További részletek:

http://egrivizilabda.hu/2017/10/18/meses-harmadik-negyed-gyozelem-szegeden/

 

Címkék#vízilabda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában