LABDARÚGÁS

2018.03.20. 21:01

Bodon PFC: Hajdú, Keller, Horváth és Ivitz is segít

Példaértékű működésre készül a Bodon Péter FC.

B. Cs.

Hajdú Péter és Keller József között Bodon Péter klubelnök Beküldött fotó

Szakmailag megerősödve, ismert és elismert szakemberek bevonásával vág neki a következő évi szezonnak a pétervásárai egyesület. A tervek komolyságát bizonyítja, hogy igazi legendákat, a sport iránt elkötelezett támogatókat sikerült megnyerni a célok megvalósításához.

Bodon Péter klubelnök Keller Józsefet kérte fel a Bodon PFC szakmai tanácsadójának. A korábbi 29-szeres válogatott, négyszeres bajnok labdarúgó, UEFA Elite Youth végzettségű edző jelenleg a Ferencváros utánpótlás szakágvezetője. A profi múlttal rendelkező játékos trénerként is hatékonyan tevékenykedik, s szakmai tanácsokkal segíti a péterkei egyesület munkáját. Hajdú Péter producer, televíziós műsorvezető, üzletember, Kellerhez hasonló a Bodon PFC igazolt játékosa, aki a múltban is számos módon bizonyította nagylelkűségét, elkötelezettségét a futball és a klub iránt.

Hajdú Péter és Keller József között Bodon Péter klubelnök Beküldött fotó

- Nem csekély időt szán a teendőkre, folyamatosan kiveszi részét a munkából – fogalmazott Bodon Péter. – Jelenleg azon dolgozik, hogy a felnőtt csapatokon kívül az utánpótlás-nevelés is minél magasabb színvonalon, rendezetten működhessen az egyesület keretében. Neve garanciát jelent, támogatókat vonz.

Az egyesület eltökélt az utánpótlás megerősítésében, ennek érdekében megnyerte a feladatnak Horváth Tamást és Ivitz Zoltán is. Előbbi hajdani kispályás válogatott labdarúgó, és testnevelő, aki az Egerszalók SE megyei I-es felnőtt csapatát is irányítja. Az egykori strandlabdarúgó válogatott, nagypályán és futsalban jelentős NB-s múlttal büszkélkedő Ivitz a nógrádi vonalat erősítve szeretné kamatoztatni szakmai hozzáértését a Bodon PFC-nél.

A közösségépítésre is nagy hangsúlyt fektető egylet öt évre szóló megállapodást kötött az Egri Pásztorvölgyi Általános Iskola és Gimnázium igazgatójával, Kántor Zsolttal. A szerződés értelmében hamarosan lehetőség nyílik arra, hogy minél több gyermeknek biztosítsanak megfelelő körülmények között sportolási lehetőséget.

- Az egyesület működésének sikeréhez több ismert ember, így Lorán Barnabás „Trabarna”, a Showder Klub kedvelt humoristája, a Bodon FC tagja is hozzájárul tevékenységével, a különböző közösségi programok segítő támogatásával – tette hozzá Bodon Péter. – Az utánpótlás terén sok a teendő, számos terv fogalmazódott meg a jövőre vonatkozóan. Annak érdekében pedig mindent megteszünk, hogy a gyermekek váljanak a sportot szerető, összetartó közösségekké, valamint kulturált körülmények között fejlődjenek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában