FITNESZ

2018.01.23. 08:11

CrossFit: a gyöngyösiek túlszárnyalták az elvárásokat

A Crossfit Gemmeopolis tagjai példás teljesítményükkel nyomát sem mutatták annak, hogy első versenyüket jelenti a Scitec Cross Challenge.

B. Cs.

A Crossfit Gemmeopolis tagjai büszkék lehetnek teljesítményükre Beküldött fotó

A gyöngyösiek minden elvárást túlszárnyalva tették büszkévé a terem vezetőedzőjét, Borsós Ferencet és a klub népes sportolói családját az idei év első CrossFit versenyének számító debreceni megméretésen. A Főnix csarnokban rendezett viadalra valamennyi nevezőnek másfél hónappal előzőleg kellett. Az indulókat több kvalifikációs feladat elvégzése és videós felvétel után zsűrizték, s ezek alapján lehetett a végső döntőbe kerülni.

A Crossfit Gemmeopolis tagjai büszkék lehetnek teljesítményükre Beküldött fotó

A Crossfit Gemmeopolis háromfős csapata a másodszor együtt induló Koncz Viktória Andrea, Talabér Tamás és Unger Balázs képviselte a mátraaljai termet, és végzett negyedik helyen az igazán erősnek nevezhető mezőnyben. Az élete első egyéni CrossFit versenyén indult Záprel Fanni a hatodik, Jakab Róbert a tizenharmadik, Dencinger Dávid pedig a huszonharmadik helyen zárt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában