LABDARÚGÁS

2017.11.17. 20:19

Erőszakos futball hozhat ponto(ka)t a Gyöngyösnek 

Fizikálisan jobbnak látja a gyöngyösi gárdát a 23 éves középpályás.

B. Cs.

Bartha Roland (balról) őszinte focit­ vár saját csapatától Fotó: Lénárt Márton

Az NB III. ­Keleti csoportja 15. fordulójának mérkőzése:

MTK BUDAPEST II (5.)–GYÖNGYÖSI AK (12.)

Budapest, Csepel Stadion, vasárnap, 11.00. V.: Juhász Bálint­ (Makkosné, Rigó).

– Akkor tudunk pontot vagy pontokat szerezni, ha erőszakos játékkal, igazi csapatmunkával és őszinte futballal rukkolunk ki – fejtegette a gyöngyösiek középpályása, Bartha Roland. – Korábban a ­Nyugati csoportban szerepelve már játszottam azt MTK-s fiatalok ellen, akik ugyan játékban előrébb tartanak, ám mi fizikálisan jobbak vagyunk, és ez döntő tényezőt jelenthet.

Bartha Roland (balról) őszinte focit­ vár saját csapatától Fotó: Czímer Tamás

A nyáron a III. Ker. TVE csapatától igazolt 23 éves futballista úgy véli, a vasárnapi délelőtti meccskezdés nem jelenthet problémát.

– A heti felkészülést ez semmilyen formában nem befolyásolta – tette hozzá Bartha. – Amikor Debrecenbe vagy éppen Cigándra utaztunk, az délelőtti programot jelentett, vagyis ezzel együtt kell élni. Jobban arra kell figyelni, hogy a mérkőzésen a védekezésünk rendben legyen, mert gólt várhatóan tudunk majd szerezni.

Az MTK II gárdája az eddig lejátszott tizenhárom bajnoki mérkőzésen 22 pontot szerzett, ebből hat hazai meccsén tizenkét egységet gyűjtött. Az edzőként Pölöskei Gábor irányította kék-fehéreknél szerepel a besenyőtelki Forgács Péter, aki a hevesi tanulóévek után 2010 nyarán igazolt a fővárosi klubhoz. A 20 éves futballista az egylet NB II.-es csapatában is játszik.

A VÁRHATÓ KEZDŐCSAPAT

Gyulay (Halasi) – Tarnai, Csornij, Szilágyi N., Fekete – Gergely, Tatár – Bartha, Ivony, Petrezselyem – Laurinyecz

SÉRÜLT: Rédei. ELTILTVA: –

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában