FLOORBALL

2018.02.19. 19:13

EVSI: visszajöttek mínusz hétről, majd aranygólt döntött

A szünetben történt fejmosás után kezdtek el játszani a sportiskolások.

B. Cs.

Akadt ok a szomorkodásra Fotó: Lénárt Márton

A női Magyar Kupa 1. fordulójában:

SZPK KOMÁROM–EGRI VSI 11–10 (9–2, 0–2, 1–6)

EVSI: Dudás Dorina – Benyó  Blanka (2 gól, 1 gólpassz), Pádár Kitti (1, 2), Derecskei Boglárka, Kisvarga Napsugár, Sipos Réka (1, 1), Szabó Rita (1, 2), Gönczi Eszter (3, 2), Zay Daniella, Veres Zsófia (1, 0), Nagy Eszter (1, 0). Edző: Leitner Tamás.

Az első harmadban alapvető hibák tömkelegét követték el az egriek, akik fejben messze voltak a meccstől. A szünetben történt kis fejmosás és a sorok rendezése után „elkezdtek” játszani a sportiskolások, akik a végére egyenlítettek, sőt a győzelmet is megszerezhették volna, mert két óriási gólhelyzet is kimaradt a részükről. A hosszabbításban aranygóllal nyert az ellenfél úgy, hogy kettős emberhátrányba került az EVSI.

Akadt ok a szomorkodásra Fotó: Lénárt Márton

 

LEITNER TAMÁS: – A küzdés dicséretes, de ekkora rövidzárlatot nem lehet büntetlenül megúszni. Szerencse a vereségben – ha lehet ilyet mondani –, hogy „csak” a kupa- és nem bajnoki meccs volt.

A női bajnokság 11. fordulójában február 24-én, szombaton, 11 órától az SZPK Komárom csapatát fogadják az egriek. Az öt gárdát számláló mezőnyben jelenleg harmadik az EVSI úgy, hogy hét mérkőzésen három győzelmet arattak Nagy Eszterék, miközben vereségből négy került a nevük mellé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában