LABDARÚGÁS

2017.11.19. 19:14

GYAK: helyzetekre futotta, gólra nem

Az NB III Keleti csoportjának 15. fordulójában vasárnap délelőtti matiné­ mérkőzést játszott a csepeli stadionban a gyöngyösi csapat.

Heol Sport

Versenyfutásban sem hirdettek győztest Fotó: Czímer Tamás

MTK BUDAPEST II–GYÖNGYÖSI AK 0–0

Budapest, Csepel Stadion, 50 néző. V.: Juhász Bálint (Makkosné, Rigó).

MTK II: Varga B. – Nagy M., Sziklási, Nagy Zs., Szabó Á., Palincsár, Szabó D. (Schrammel, 84.), Lustyik, Bayer (Tóth Z., 70.), Forgács P., Szuhodovszki. Edző: Pölöskei Gábor.

GYAK: Gyulay – Tarnai, Csornij, Gergely (Szilágyi N., 62.), Fekete – Tatár, Pilinyi – Bartha R., Ivony (Suscsák, 89.), Petrezselyem – Laurinyecz. Vezetőedző: Török János.

Versenyfutásban sem hirdettek győztest Fotó: Czímer Tamás

JÓK: Forgács P., Szabó Á., Lustyik, illetve Csornij Á., Tatár, Laurinyecz, Bartha R., Gyulay.

PÖLÖSKEI GÁBOR: – Rossz minőségű pályán, küzdelmes mérkőzésen, közelebb álltunk a győzelemhez, de a helyzeteinket nem rúgtuk be.

LABANCZ RÓBERT: – Mezőnyjátékban az ellenfél, szervezett csapatjátékban mi voltunk jobbak. Mindkét oldalon adódott két-két gólszerzési lehetőség, ezért igazságos a döntetlen. Az őszi szezon eredményeivel és a mutatott játékkal az elvárásoknak megfeleltünk.

KÖVETKEZIK: Jászberény–Gyöngyösi AK, november 26., vasárnap, 13.00

A bajnokság állása

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában