TEREMLABDARÚGÁS

2018.01.17. 13:19

Hajszálon múlt a Rozovits FC kupasikere

A döntő magas színvonalú, végletekig kiélezett csatát hozott.

H. F. Zs.

A győztes Rozovits FC csapata Fotó: Hego Kreatív Stúdió

Izgalmasan alakultak a 13. Rozovits János-emléktorna helyosztó találkozói Nagyrédén.

A döntőben a Szőlőskert SC Mihályi Gábor mérkőzés végén szerzett találatával 2–2-es döntetlent harcolt ki a díjnévadó együttese ellen. Hétméteresekkel aztán a Rozovits FC bizonyult jobbnak 3–2-re, s így a Molnár Gábor, Nagy László, Kiss István, Gergely Péter, Csornij Áron, Kovács Ádám, Tari Zoltán és Agócs Viktor alkotta csapat végzett az első helyen. A 3. helyért rendezett találkozón a Sikerre Számíthat gárdája 5–4-renyert a Haverock társulata ellen. A helyi önkormányzatának képviselő-testülete nevében Siposné Fodor Judit polgármester látta el a Lukács György szervezte torna fővédnöki tisztségét.

Gólkirály Marosi János (Sikerre Számíthat, 13 találat), a mezőny legjobb játékosaként Gergely Péter (Rozovits FC), legjobb kapusként pedig Kiss Milán (Szőlőskert SC) részesült díjazásban. A jutalmakat Rozovits Zsolt, a névadó fia, valamint Fanni, az unokája, az önkormányzat képviseletében Tóth Géza és Szabad Csaba, továbbá a Kovács László rédei klub elnöke adta át.

A győztes Rozovits FC csapata Fotó: Hego Kreatív Stúdió

– Jó érzés, hogy a mezőny legjobb játékosa lehetek – fogalmazott Gergely Péter, az NB III-as Gyöngyösi AK labdarúgója. – Óriási az is, hogy együtt játszhattam ilyen játékosokkal. Olyan döntőn vagyunk túl, amely magas színvonalú, végletekig kiélezett csatát hozott, s ahol mindkét gárda beleadott mindent. Gratulálok a sportszerűen küzdő ellenfelünknek is!

Tóth Géza a múltat elevenítette fel. – Emlékszem azokra az időkre, amikor Rozovits Jánossal rendszeresen teniszeztünk ugyanebben a tornacsarnokban – mondta a pénzügyi bizottság elnöke. – A hatalmas sportszeretete magával ragadó volt, s ez tükröződött vissza a róla elnevezett tornán is, amelynek nagyon örülök, s kívánom, hogy ezt terjesszék a részvevő sportolók, amerre csak járnak.

A végeredmény: 1. Rozovits FC, 2. Szőlőskert Nagyréde SC, 3. Titánok, 4. Kispad FC, 5. Sikerre Számíthat, 6. Haverock, 7. DrinKings, 8. Szőlőskert U19, 9. Boros Time.

A Szőlőskert Nagyréde SC által támogatott emléktornán a mérkőzéseket Lánczos Gábor és Klenovics Róbert sporttárs vezette.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában