KÜZDŐSPORT

2017.12.11. 13:10

Hegyi és Berta öt Európa-bajnoki címet szerzett

A Bushido Kempo Akadémia tagjai 17 medált hoztak a Hanshi-kupáról.

B. Cs.

Stregova Zsolt. Méltó helyen az elismerés Beküldött fotó

 

Stregova Zsolt. Méltó helyen az elismerés Beküldött fotó

A háromszor győztes Hegyi Árpád és az aranyból duplázó Berta Gergely neve kívánkozik az élre az egri Bushido Kempo Akadémia versenyzői közül, akik tizenhét érmet (öt arany, öt ezüst, hét bronz) nyertek a United World Sport Kempo Federation égisze alatt szervezett 22. Hanshi-kupa Európa-bajnokságon. A törökbálinti rendezvényen 12 ország 70 klubjának 620 versenyzője mérte össze tudását. A küzdelmek kétszer tizenkét órán át zajlottak megállás nélkül. A technikai számoktól kezdve a full kontakt meccsekig kiemelkedően színvonalas és profi minőségű párharcokat láthattak az érdeklődők.

Géczi Roland is bíróként tevékenykedett Beküldött fotó

A lebonyolításában mintegy száz fős személyzet vett részt, amelyből ötvenen a bírói gárdát alkották, köztük az egriek Sztrancsik Balázzsal, Géczi Rolanddal és Stregova Zsolttal. Utóbbi pástvezetőként tevékenykedett, miközben a nyitóünnepségen elismerésben is részesült. Átvehette ugyanis a Renshi fokozatot, amely Zen Bu Kan Kempo Sportági Szövetségnél a következő szempontok szerint adható: – magas szintű harcművészeti tudással rendelkezik, és elérte a harmadik dan fokozatot; – kiváló oktató, tanítványai elismerik és tisztelik erényességét, emberségét, tudását; – tanítványai között egy-két danosok szerepelnek, akik szintén aktívak a Zen Bu Kan Kempo rendszerében; – lojalitása maximális, így rendszerével erős támasza a szövetségnek.

Maróthy Mihály két érmet szerzett Beküldött fotó

A BUSHIDO KEMPO AKADÉMIA EREDMÉNYEI

HEGYI ÁRPÁD önvédelem: 1., Gi földharc: 1., No gi földharc: 1.

BERTA GERGELY formagyakorlat: 2., Gi földharc: 1., Knock Down: 1.

GYENES ÁDÁM Gi földharc: 3., No gi földharc: 3.

MARÓTHY MIHÁLY Gi földharc: 2., No gi földharc: 3.

SZABÓ ZOLTÁN Gi földharc: 3.

ERDÉLYI PÁL Gi földharc: 3., Rumble Sparring: 2., Formagyakorlat: 5.

LAKATOS RÓBERT Gi földharc: 3., No gi földharc: 2.

GYENES ÁBEL Gi földharc: 3., Point Sparring: 2.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában