LABDARÚGÁS

2017.08.18. 13:01

Heréd–Hatvan és Energia–Halász derbi

Hegyi, Nagy, Horváth, Bozsik, Majzik, Kiss és Gyárfás ezt várja csapatától.

A herédi Baranyi Richárdék a szomszéd hatvaniakat fogadják Fotó: Czímer Tamás

Az augusztus 20-i ünnep miatt valamennyi mérkőzést szombaton rendeznek a 2017/18-as megyei I. osztályú bajnokságban is. A párosítás.

Szombat, 17.00

Beton-Termék Felsőtárkány–Marshall-ASE

Felsőtárkány. V.: Harnos Csaba (Kovács N., Juhász Á.)

HEGYI SÁNDOR, a felsőtárkányiak edzője: – Jól sikerült a nyári felkészülés, amit az eddig elért eredmények mutatnak, azonban a bajnokságban is ki kell tenni magunkért, mert itt már más a tét. A jó nyitány fontos lenne, bízunk benne, hogy ez hazai környezetben összejön. Célkitűzésünk az első három hely valamelyikének megszerzése, amihez még hosszú menetelés áll előttünk.

Maklár–Pétervására

Maklár. V.: Németh Szabolcs (Horváth M., Nováki)

NAGY ENDRE, a makláriak edzője: – Nehéz mérkőzésre számítok, mert a péterkei csapat is „jól néz ki”. Szerdán kemény kupameccsen jutottunk túl, ahol sajnos Hajdu és Szilágyi is megsérült, így a játékuk kérdéses. Konkrét célt nem fogalmaztak meg velünk szemben, azonban az fontos, hogy amit lehet, hozzon ki magából a csapat. Az Eger, Felsőtárkány, Hatvan, Boldog négyes a játékosállomány alapján külön bajnokságot vív majd, ám mivel a többiek is megerősödtek, nehéz feladat megjósolni a további sorrendet.

A maklári Nagy Endre nehéz mérkőzésre számít a Pétervására ellen Fotó: Huszár Márk

Egerszalók–Füzesabony

Egerszalók. V.: Lucián János (Dajkó, Lovas)

HORVÁTH TAMÁS, az egerszalókiak-edzője: – Jelentősnek nevezhető fiatalításon esünk túl abból adódóan is, hogy a megyei labdarúgás megerősödése miatt rutinosabb labdarúgóinkat nem tudtuk megtartani. Ezzel együtt a jobbára junior korú gárdánktól harcos, sok mozgáson alapuló, pontos passzos játékot várok, jó rajtban bízva, a szezon végén pedig erős középmezőnybeli helyezést remélve.

Besenyőtelek–Bélapátfalva

Besenyőtelek. V.: Darók Attila (Kasza, Pásztory)

BOZSIK CSABA, a besenyőtelki klub elnöke: – Közönségcsalogató mérkőzéseket szeretnénk játszani úgy, hogy hazai pályán lehetőleg minél többször győzzön a csapat. Persze örülnénk a vendégkénti sikereknek is! Ehhez azonban nagyobb odaadásra és alázatra lesz szükség attól, mint azt láttuk a Felsőtárkány elleni kupa-párharc során. Helyi és környékbeli játékosokra támaszkodva a nyolcadik hely környékét célozzuk meg.

Energia SC Gyöngyös–Gyöngyöshalász

Gyöngyös, Sport úti pálya. V.: Rozsnaki Gábor (Daru, Koroknai)

KISS ISTVÁN, a gyöngyösiek edzője: – Újoncként már az elején szomszédvári presztízs mérkőzéssel nyitunk a megerősített halásziak ellen. Noha több játékos is érkezett hozzánk, elsősorban a saját nevelésű fiatalokra alapozva vágunk neki a magasabb osztálynak úgy, hogy 27 fős kerettel rendelkezünk. Ezzel az állománnyal jól gazdálkodva szeretnék három ponttal startolni, hogy aztán célként tudjuk teljesíteni a tizedik hely körüli pozíciót.

Heréd–FC Hatvan

Heréd. V.: Tóth Zoltán (Klenovics P., Nagy Péter)

MAJZIK ZOLTÁN, a herédiek edzője: – Kíváncsian várom a rajtot, hogy a kupameccsek miatt kissé besűrűsödött program első, már pontokért zajló mérkőzésén mire leszünk képesek a tavaly még NB III-as vendégek ellen. Bízom benne, hogy sok néző előtt játszva képesek leszünk megmutatni az erényeinket, és győzelemmel tudjuk kezdeni az idényt. A végelszámolásnál jó lenne az előző évi kilencediktől előkelőbb helyen zárni.

A herédi Baranyi Richárdék a szomszéd hatvaniakat fogadják Fotó: Czímer Tamás

Borsodnádasd–Hevestherm-Hevesi LSC

Borsodnádasd. V.: Aux László (Szigetvári Zs., Török)

GYÁRFÁS GÁBOR, a nádasdiak játékos-edzője: – Az már most egyértelműsíthető, hogy a tavalyitól erősebb bajnokság vár a mezőnyre, amelynek tagjaként arra törekszünk, hogy nyugodtabb szezont zárhassunk, mint az előző kiírásban. Örülünk, hogy itthon kezdhetünk egy olyan csapat ellen, amely jó játékerőt képvisel, éppen ezért nehéz feladatot jelent. Viszont bízom abban, hogy meg tudjuk mutatni, mire vagyunk képesek, és a remélhetőleg visszatérő nézőinket győztes hazai rajttal örvendeztethetjük meg.

Gyárfás Gábor és Vincze László. Borsodnádasdi reménykedők Fotó: Lénárt Márton

 

Az Eger–Boldog mérkőzés beharangozója megtekinthető itt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában