TEREMLABDARÚGÁS

2017.12.16. 20:47

Hevesen a Heves vendéglátásban jeles

Dudás Sándor, Ducsai József és Lovas Norbert szervezőként ötödik alkalommal bonyolította le a Játékvezetők felkészülési tornáját Hevesen.

B. Cs.

Ducsai József (elöl, jobbra) és Lovas Norbert (hátul, jobbról) ezúttal szervezőként jobban teljesítettek Fotó: Jakab Tibor

A helyi sport-, és rendezvénycsarnokban nyolc, sípmesterekből álló gárda játszott egymással. Közülük legjobbnak az Andornaktályán és Felsőtárkányban is futballozott, Füleki Csaba vezette borsodiak bizonyultak.

Az eseményen pályára léptek a női sípmesternők, a játékvezető ellenőrök és Hevesi Járási Hivatal csapata is megmérette magát.

A házigazdák gyűjtést szerveztek a december 27-i Focival a gyógyulásért nevet viselő gyöngyösi eseményre, amelyen a sípmesterek egyéb módon is jelentős szerepet vállalnak. Ezúttal futballban hátra szorultak a vendéglátók, ám arra büszkék lehettek, hogy rendezésből kijárt nekik a legjobb osztályzat.

Ducsai József (elöl, jobbra) és Lovas Norbert (hátul, jobbról) ezúttal szervezőként jobban teljesítettek Fotó: Jakab Tibor

A VÉGEREDEMÉNY:

1. Borsod-Abaúj-Zemplén megye

2. Hajdú-Bihar megye

3. Pest megye

4. Jászberény környéki játékvezetők

5. Nógrád megye

6. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

7. Heves megye I

8. Heves megye II

KÜLÖNDÍJAK

Legjobb mezőnyjátékos: Füleki Csaba (Borsod-Abaúj-Zemplén megye)

Gólkirály: Ribényi Csaba (Pest megye)

Legjobb kapus: Tóth Szabolcs (Pest megye)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában