KÉZILABDA

2018.01.23. 19:33

Hevesi hála az „úttaposóknak”

Egyszerre léphettek pályára a sportág korábbi és jelenkori kiválóságai az 5. Újévi Kézilabda Gálán Hevesen.

S. K.

A hölgyek ezúttal is szép arcukat mutatták Fotó: Jakab Tibor

– Jó páran közületek pontosan tudják, korábban mennyi nehézséggel kellett megbirkózni a helyi kézilabdás társadalomnak – fogalmazott szervezőként Steczina Zsolt. – Rengeteg mérkőzést játszottunk a betonos pályán, az időjárás viszontagságainak kiszolgáltatva áztunk-fáztunk. A hét éve birtokba vett, minden igényt kielégítő új sportcsarnokot a kézilabda szeretők igazi otthonukká varázsoltak. Ezt az élményt szerettük volna megosztani veletek is, köszönetünket kifejezve mindazoknak, akik kitaposták nekünk ezt az utat. S ha már hétről-hétre nem is, legalább egy délutánra legyen a tiétek a pálya.

A hölgyek ezúttal is szép arcukat mutatták Fotó: Jakab Tibor

A klub utánpótlásában pallérozódó gyermekek bemutató mérkőzése után a hölgyeknél kettő, az uraknál három együttes verbuválódott, az 80-90-es évektől napjainkig különböző korosztályokat felvonultatva. A hangulatról sokat elárul, hogy valamennyi döntetlen eredménnyel végződött.

– Ha létszámban nem is sikerült új csúcsot felállítani, a mintegy 150 jelenlévő megerősített abban, hogy van létjogosultsága a városban egy ilyen rendezvényeknek. Köszönet mindazoknak, akik játékosként, nézőként vagy csak kézilabda barátként részt vett a gálán – tette hozzá Steczina.

Férfi fronton is derűs volt a kép Fotó: Jakab Tibor

Az eseményen azokról a kézilabdázókról is megemlékeztek (Bagota Tamás, Bagdi László, Nagy Tamás), akik 2017-ben távoztak az élők sorából.

 

 

Címkék#kézilabda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában