ERŐEMELÉS/FEKVENYOMÁS

2018.03.20. 18:35

Horváth mindent vitt Csárdaszállásról

A junior versenyző két kategóriában is az élen végzett.

S. K.

Bocz Tamás (balról) büszke lehet tanítványaira Beküldött fotó

Az egri HQ2 Fitness & Powerlifting Team színeiben Istványi Nóra, Horváth Mihály és Mata Ferenc számára a 22. Csárdaszállás-kupa fekvenyomó és erőemelő verseny jelentette az első megméretést.

Bocz Tamás (balról) büszke lehet tanítványaira Beküldött fotó

– Istványi erőemelésben 300 kilós összteljesítménnyel zárt (guggolás 110 kg, fekvenyomás 62,5 kg felhúzás 127,5), amivel erőemelésben az abszolút negyedik, fekvenyomásban a hatodik helyet sikerült megszereznie – tájékoztatta a heol.hu-t Bocz Tamás, az egriek csapatvezetője. – A junior korú Horváth Mihályról bátran elmondhatjuk, hogy mindent vitt. Összetettben 690 kilót (guggolás 250 kg, fekvenyomás 180 kg, felhúzás 260 kg) jegyeztek a neve mellett, ezzel bezsebelte a korosztály abszolút elsőségét, a 180 kilós fekvenyomás pedig szintén első helyet ért számára. Az ifjúságiaknál szereplő fekvenyomó, Mata Ferenc 112,5 kilót teljesített, amivel harmadikként végzett a Békés megyei település művelődési házában lebonyolított viadalon – zárta szavait Bocz Tamás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában