KÉZILABDA

2018.01.20. 09:28

HSE-legendák a pályán

A férfi- és a női szakág korábbi és ­jelenkori kiválóságai lépnek ­pályára az Újévi Kézilabda Gálán szombaton Hevesen.

S. K.

Steczina Zsolték (jobbról a negyedik) visszaidézik a nem túl távoli múltat is Fotó: Lénárt Márton

A sportág nagy megbecsülésnek örvendő helyi legendái közül ismét szerelést húz többek között Holló László, Csikós Zsigmond, Nagy ­László, Budai István, Dósa Ferenc, Kőműves János, Sipos Krisztián és Vereb István, míg a hölgyeknél Farkas Ágnes, Bányai Ilona, Nagyné Bagdi Edit és Danczné Galambos Anna fellépésére is lehet számítani.

Steczina Zsolték (jobbról a negyedik) visszaidézik a nem túl távoli múltat is Fotó: Lénárt Márton

– Felvezetésként a klub utánpótlásában pallérozódó gyermekeket láthatják a nézők – tájékoztatott a szervezők nevében Steczina Zsolt. – A nők és a férfiak között három generációt átölelve alakítunk ki csapatokat, amelyek tudásukhoz és erejükhöz mérten ízelítőt adnak a sportágból. A sportolás mellett ezúttal is nagy figyelmet fordítunk a sportbaráti kapcsolatok ápolására, a közös emlékek felidézésre, miközben arról sem feledkezünk meg, hogy méltón megemlékezzünk azokról a hevesi kézilabdázókról is, akik már nem lehettek köztünk. A 14 órakor kezdődő eseményt közös vacsorával igyekszünk megkoronázni.

 

Címkék#kézilabda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában