labdarúgás

2017.07.29. 11:18

Istenmezején bombaerős csapat alakult

Tarnaleleszről nemcsak az edző érkezett a megyei III-as gárdához.

B. Cs.

Érsek Csaba sokat tehet a mezeiek eredményessége érdekében Fotó: Lénárt Márton

Az Istenmezeje SE 1926 nevű csapat nagyon „belehúzott”. A megyei mezőnybe visszatérő település csapata a III. osztályban indul edzőként Kifusz Dénes vezetésével, akihez ugyancsak Tarnaleleszről csatlakozott Dorkó Alex, Kifusz Márk, Szarvas Kornél és az elmúlt szezonban 41 gólt szerzett Érsek Csaba.

Bíró Ádám, Barabás Albert, Bezzeg István, Csóka Krisztián, Dulai Zoltán, Mihály Zsolt, Nagy Dániel, Simon Gábor és Unghy Csaba már a kezdeti lépésekkor csatlakozott a csapathoz, majd pedig sokak örömére újra Mezőn futballozik Földi Péter, Molnár Gyula, Csíkos Csaba, illetve Danó Antal is.

Molnár Gyula (jobbra) a Bodon Péter FC-ből igazolt az ISE-hez Fotó: Lénárt Márton

Az egylet közösségi oldalán arról is beszámolnak, hogy Zagyvarónáról Pál Máté, Ceredről Hajdú Richárd, a Bodon Péter FC-ből pedig Révay Róbert húz mezei szerelést, de a klub labdarúgója immár Dulai László, Király Patrik és Szórád Ákos is.

„Nem könnyű a nulláról elindulni, de hiszünk benne, hogy csapatunk mestere, Kifusz Dénes és egyesületünk vezetői sikerrel járnak és a srácokból egységes, ütőképes CSAPATOT tudnak kialakítani. Türelemre és nagy támogatásra lesz szükségük, de bízunk abban, hogy a fiúk hozzáállásukkal és játékukkal rászolgálnak a bizalomra!” – szerepel a klub facebook oldalán.

Érsek Csaba sokat tehet a mezeiek eredményessége érdekében Fotó: Lénárt Márton

Vasárnap 17 órakor Balatonban játszik felkészülési mérkőzést az ISE 1926 csapata.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában