VIZES-VB

2017.07.24. 20:16

Kovács Ottó: Nándi az ifjúsági vb-n még ettől is jobb lehet

Felemás teljesítmény az egriek részéről az úszó-nyitányon.

B. Cs.

Noha Kovács Ottó Győrben, a 14. nyári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválon tartózkodik, hogy az Egri Úszó Klub vezetőedzőjeként segíthesse a megyeszékhelyi klubot képviselő Matula Fanni, Muzsnay Zsófia és Szabados Bence alkotta triót, a Budapesten zajló vizes-vb eseményeit is nyomon követi. A szakember Németh Nándor és Cseh László szerepléséről a következőket mondta.

– A repülőrajt egészen más időket hoz, mint az álló start, és Nándi egyéniben a felnőtt országos bajnokságon úszott 48.64 másodperces eredményét is felülmúlta a 48.04-gyel – fogalmazott Kovács Ottó. – Nagyszerűen teljesített, ezt ügyesen összehozták Plagányi Zsolt edzővel, és bízunk benne, hogy az ifjúsági vb-n még ennél is jobbat tud majd nyújtani. Cseh Laci igazi profiként jól tudja, hogy mikor rontott a rendkívül rövid távnak számító 50 méteren, ahol nem sikerült neki bejutni a döntőbe. Azonban ott van még számára a 100 és a 200 pille, ahol a mezőny első felében végezhet – vont gyorsmérleget Kovács Ottó.

Kovács Ottó gyors értékelést adott Fotó: Nemes Róbert

 

Címkék#úszás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában