KÉZILABDA

2017.08.17. 15:51

Lezák ujjtörés miatt nem játszott

Szünet után nem volt elég erő a hátrány ledolgozására.

Lezák Áron ujjtörés miatt volt kénytelen kihagyni az Eger SBS Eszterházy gárdájának Ceglédi KKSE ellen játszott hétközi edzőmeccsét, de Szabó Péter és Richard Stochl sem teljesen egészséges. A megyeszékhely NB I-es férficsapata ötödik felkészülési találkozóján szerepelt, amely a nézők számára kevés örömet tartogatott (24–27).

Elszántabbnak tűnt a Nagy Károly vezényelte Pest megyei gárda, amely a 10. perctől lépéselőnybe került, s a találkozó hátralévő részében megnyugtató vezetés birtokában kézilabdázott. A kifejezetten paprikás hangulatú találkozón ceglédi részről Uros Elezovics és Dávid Máté is piros lapot kapott.

Radoslav Antlék (balra) elszánt vendégekkel találták magukat szemben az egri körcsarnokban Fotó: Lénárt Márton

– A elején jóval dinamikusabbnak tűnt az ellenfél, gyorsabbnak, keményebbnek bizonyultak – értékelt a lefújást követően Tóth Edmond, az egriek vezetőedzője. – Ebből adódóan már hátrányba kerültünk. Bár tudtuk, hogy nyitott védekezést fognak alkalmazni, mégsem sikerült ezt áttörni. Tanácstalannak bizonyultunk, a labdavesztéseinkből pedig jól kontráztak a ceglédiek. A második félidőben már nem volt elég erőnk ahhoz, hogy ledolgozzuk a hátrányt.

Az egriek augusztus 25. és 27. között az Orosházán rendezendő 3. Üveg-Világ nemzetközi felkészülési tornán szerepelnek.

S. K.

Címkék#kézilabda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában