KÉZILABDA

2018.01.19. 17:09

Ligakupa: megismétlődik a tavalyi finálé

Az egriekre Balmazújvárosban vár mérkőzés.

S. K.

Az SBS-játékosoknak nehéz lesz ellenállni Fotó: Nemes Róbert

A férfi Ligakupa C csoportjának 2. fordulója:

BALMAZÚJVÁROSI KK (1.)–EGER SBS ESZTERHÁZY (2.)

Balmazújváros, szombat, 18.00. V.: Medve, Tarnavölgyi.

Már a csoportküzdelmek során megismétlődik a tavalyi finálé párosítása. A hajdúságiak az új idényt a másodosztályban kezdték, ahol a Keleti csoport listavezetőjeként várják a tavasz. A Ligakupához idén is kellő komolysággal állnak, a csoportból való továbbjutást a Gyöngyös elleni győzelemmel alapozták meg.

Az SBS-játékosoknak nehéz lesz ellenállni Fotó: Nemes Róbert

– Igor Radojevics kivételével mindenki munkára jelentkezett, az átlövő a montenegrói válogatott Eb-kiesését követően jövő héten csatlakozik – fogalmazott Tóth Edmond, a címvédő egriek vezetőedzője, aki a poreci mesteredzői kurzusról hazatérve tegnap már edzést tartott. – Összeszokott, jó erőkből álló gárdához utazunk, ahol igyekszünk tovább csiszolni a játékunkat.

A Gyöngyösön elért ­26–24-es győzelem után az Egerre január 26-ig három Ligakupa-mérkőzés vár, amivel zárulnak a csoportküzdelmek. A trióból az első és a második biztosítja helyét a legjobb nyolc mezőnyében.

Címkék#kézilabda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában