kézilabda

2017.08.19. 09:36

Makó: joggal bizakodhatunk

Jó szellemű, ügyes játékosok jöttek és az edzéslátogatottság is jelentősen javult.

S. K.

Makó-Varga Szilviáéknak (a labdával) idén erősebb mezőnyben kell helytállni Fotó: Márkus Attila

– Feltétlenül örömre adhat okot, hogy a hosszú ideje sérült játékosaink rehabilitációja jól halad – közölte Makó Nándor, a női NB II Északi csoportjának küzdelmeire készülő Hevesi SE csapatának vezetőedzője. – Balog Renáta, Módos Nikoletta, Bencsik Tímea, Tóth Enikő és Garancz Kincső állapota is egyre jobb, így elképzelhető, hogy már ősszel szerephez juthatnak.

Az NB I/B-s Eszterházy KESC kettős igazolású játékosaira már nem számítanak a hevesiek, ugyanakkor bizakodásra adhat okot, hogy a 2016/17-ben újoncként nyolcadikként gárda értékeit sikerült megtartani a klubnak.

Makó-Varga Szilviáéknak (a labdával) idén erősebb mezőnyben kell helytállni Fotó: Márkus Attila

– Nyugalmat hozhat a mindennapokba, hogy a saját játékosaink közül senki sem távozott, sőt négy érkezőről is beszámolhatok – osztotta meg Makó. – Mészáros Dorina az EKESC, Őri Ildikó a Mezőkeresztes, Vizes Bettina a Füzesabony, míg Molnár Julianna a Miskolci VSC mezét cseréli hevesire. Jó szellemű, ügyes játékosokat sikerült magunkhoz csábítani, emellett az is nagy reményekre jogosíthat bennünket, hogy az edzéslátogatottság is jelentősen javult.

A HSE heti öt edzéssel július közepén kezdte a felkészülést. Gombaszegi Zsanették számára jelentős erőfelmérőnek ígérkezik a szeptember 2-án Hajdúböszörményben esedékes felkészülési torna, ahol a házigazdákon kívül a Mátészalkával és a Szarvassal is összecsapnak a hevesiek.

– Azzal, hogy a nyáron az Északkeletiből átkerültünk az Északi csoportba, nehezebb mezőnyben kell helytállni – tekintett előre a vezetőedző. – Reményeim szerint idén jobb játékerőt képviselünk majd, bízva abban, hogy sikerül annyi pontot szerezni, amely elegendő lesz a biztos bennmaradáshoz.

Címkék#kézilabda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában