LABDARÚGÁS

2018.03.21. 17:03

Megyei I. osztály: a 20. forduló sem lesz teljes

A halasztás senkinek sem jó, de a körülmények miatt nincs választás.

B. Cs.

A nádasdi pályán még mindig áll a hó Fotó: Czímer Tamás

Később rendezik a március 24-re kisorsolt Borsodnádasd–Eger SE megyei I-es bajnoki mérkőzést. A halasztás oka a nádasdi pálya állapotában keresendő.

A nádasdi pályán még mindig áll a hó Fotó: Czímer Tamás

– Sajnos még mindig öt centis hó borítja a játékteret, amely, ha el is olvadna szombatig, akkor se lehetne játszani a sártenger miatt – árulta el a heol.hu-nak Vincze László, a BLASE szakosztályvezetője, egyben a pályáért is felelős személy.

Arról egyelőre nincs döntés, mikor kerül sor a pótlásra, annyi viszont bizonyos, hogy a nádasdiaknak már eddig is sokba került a téli időjárás. A putnoki műfüves pálya használata ugyanis nem kis terhet rótt a szerény költségvetésből gazdálkodó klubra.

A 19. fordulóban az Egerszalók–Gyöngyöshalász, a 18. játéknapon pedig a Gyöngyöshalász–Besenyőtelek találkozón maradt el a kedvezőtlen idő miatti pálya miatt. Az elhalasztott 16. forduló mérkőzéseire április 18-án, 17 órától kerül sor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában