VÍZILABDA

2017.11.21. 16:35

Mitrovics szabadságon, Bögös ülhet a kispadra

Vendégként 6–4-re nyertek a sárga-kékek.

F. B.

Esélyesként ugranak medencébe az egriek Fotó: Lénárt Márton

A férfi OB I B-csoportja 8. fordulójának mérkőzése:

ZF-Eger (1.)–MetalCom Szentes (7.)

Eger, Bitskey-uszoda, szerda, 19.30. V.: Kun Gy., Székely B.

A hétvégén aratott OSC elleni győzelemmel (9–8) féltávhoz érkezett az élvonalbeli bajnokság alapszakasza, legutóbbi ezüstérmes egri gárda pedig az eddig eltelt hét mérkőzéséből hetet megnyert. A makulátlan mérleg tudatában, továbbra is nagy önbizalommal vízilabdázhatnak Lőrincz Bálinték, akik az alföldiek ellen kezdik a B-csoport második körét. Miután a pontvadászat nyitányán Szentesen is jobbnak bizonyultak a sárga-kékek riválisuknál (6–4), értelem szerint a Bitskey-uszodában is egyértelmű esélyesként ugorhatnak medencébe.

Esélyesként ugranak medencébe az egriek Fotó: Lénárt Márton

Információink szerint a hétvégén sikerrel megvívott rangadót követően folytatódik a csapat rotálása, ezúttal két alapember kaphat pihenőt. Az egyik a napokban megszületett fia miatt szabadságot kapó Braniszlav Mitrovics lesz, a másik vízilabdázót viszont később nevezi meg Dabrowski Norbert vezetőedző. Ami biztos, hogy Csiszár Boldizsár kezd a kapuban, a kispadon Bögös Zsombor foglalhat helyet, illetve a mezőnyben Kürti Dominik húzhat majd fehér sapkát.

Címkék#vízilabda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában