ASZTALITENISZ

2018.01.20. 08:55

Pataki és Tóth a DC bajnok

A Pataki Gábor és Tóth Gergely alkotta páros (Egri VSI-Pálosi AK) nyerte a Megyei DC Bajnokságot.

B. Cs.

Tóth Gergelyék remek döntőben diadalmaskodtak Fotó: Lénárt Márton

A visontai versenyen húsz csapat mérette meg magát, amelyeket négy háromfős és két négyfős csoportba sorsoltak az eddigi eredmények és az erőviszonyok figyelembe vételével.

A megyei szövetség honlapján közölt beszámoló szerint a felső ágon Ausmann Miklós és Matalin Bogdán magabiztosan jutott a döntőbe, előbb a Füleki, Herczeg (3/0), majd a négy közé jutásért a csoportmásodik helyezésük miatt nem kiemelt helyre besorolást kapott Burai, Csikós (3/0), majd az elődöntőben a némi meglepetésre 0/2-ről a Dániel, Vályogos duót legyőző Bánkuti, Gál (3/0) kettős felett aratott győzelmeikkel. Az alsó ágon a verseny második kiemeltjei, Pataki és Tóth hasonló arányú győzelmekkel meneteltek az aranyért vívandó csatába, a tizenhat között a Sághy, Záhonyi, a negyeddöntőben a Bálint, Hatvani, az elődöntőben pedig a Mohácsi, Sándor duó sem tudta megfékezni lendületüket. A döntő kimondottan jó mérkőzéseken és a húzóemberek nagy csatájában dőlt el.

Tóth Gergelyék remek döntőben diadalmaskodtak Fotó: Lénárt Márton

A DOBOGÓSOK

1. Pataki Gábor, Tóth Gergely (Egri VSI-Pálosi AK)

2. Ausmann Miklós, Matalin Bogdán (Lőrinci AC)

3. Mohácsi Péter, Sándor László (Füzesabonyi SC, NKH SE Karácsond) és Bánkuti Gábor, Gál Szabolcs (Egri VSI-Pálosi AK)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában