LABDARÚGÁS

2017.11.17. 20:37

Pétervására–FC Hatvan: szent a béke

Szövetségi és játékvezetői ellenőr a dobogósok mérkőzésein.

B. Cs.

A hatvani edző, Nagy Tamás és a pétervásárai polgármester, Eged István. Nincs tüske Beküldött fotó

Az MLSZ Heves megyei igazgatója péntek este meghallgatta a Pétervására SE és az FC Hatvan csapatának érintett edzőit és vezetőit az elmúlt hétvégi bajnoki mérkőzés előtt és után történtek miatt.

– Nagyon örülök annak, hogy a beszélgetés végén úgy tudtunk felállni az asztaltól, hogy mindent megvitattunk, és senkiben nem maradt tüske, példa értékű hozzáállást tanúsított mindenki – fogalmazott Vojtekovszki Csaba.

A hatvani edző, Nagy Tamás és a pétervásárai polgármester, Eged István. Nincs tüske Beküldött fotó

Az MLSZ Heves megyei igazgatója aztán arra is kitért, hogy mi várható a folytatásban.

– A megyei I. osztályú bajnokság első három helyén álló csapata várhatóan a bajnokság végéig kiélezett küzdelmet vív a bajnoki címért, amihez a szövetség részéről azzal tudunk hozzájárulni, hogy a hasonló esetek elkerülése érdekében a hátralévő hazai és idegenbeli mérkőzéseikre szövetségi és játékvezetői ellenőr küldését biztosítjuk – tette hozzá Vojtekovszki. – Egyben felkérjük a megyei szakmai bizottságot, hogy készítse el azt az etikai kódexet, amely tartalmazza az edzőkre és a sportvezetőre vonatkozó elvárásokat. Valamint felhívjuk a sportszakemberek figyelmét arra, hogy addig is maradéktalanul tartsák be az elvárható etikai normákat, különös tekintettel a mérkőzésekre kijáró gyerekek és szüleik miatt. Továbbra is meggyőződésünk, hogy az amatőr labdarúgásban pozitív lékkört kell teremtenünk ahhoz, hogy hosszú távon fenntarthatóvá váljon és a közösségi élet mellett a játék szeretete legyen a meghatározó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában