KÉZILABDA

2018.01.22. 15:50

Petróék megérkeztek, Tóth még kivár

A 2018-as év első hazai mérkőzésén az NB I. B Keleti csoportjában listavezető hajdúságiakat fogadja a megyeszékhelyi férficsapat.

Sike Károly

A balmaziak földre vitele korábban már sikerült Fotó: Nemes Róbert

A Ligakupa C csoportjának 3. fordulója:

EGER SBS ESZTERHÁZY (1.)–BALMAZÚJVÁROSI KK (2.)

Eger, Kemény Ferenc Sportcsarnok, kedd, 18.00. V.: Rontó, Szanyi.

A két együttes három nappal korábban Balmazújvárosban mérkőzött meg egymással, akkor 31–23-as egri­ győzelem született. Szepesi Istvánék az újabb sikerrel matematikailag is bebiztosítanák helyüket legjobb nyolc együttes mezőnyében.

– Andrej Petro és Radoslav Antl is visszatért a csapathoz, előbbinek már játéklehetőséget is szeretnék biztosítani a hajdúságiak ellen – osztotta meg Tóth Edmond, az egriek vezetőedzője. – Arról még nem döntöttem, ki lesz a másik légiós, akit pályára küldök. Igor Radojevics a mérkőzés napján érkezik, neki még biztosan nem szánok szerepet. Szeretnénk ezúttal is sikerrel venni az újvárosiak jelentette akadályt, ami negyeddöntőt érő győzelem lehet.

Hosszú idő után először hétfőn a felújítás alatt álló körcsarnok megnyitotta kapuit a kézilabdázók előtt. A csapat ismét birtokba vehette a parkettet, de a teljes munkálatok várhatóan február közepéig kitolódnak.

A balmaziak földre vitele korábban már sikerült Fotó: Nemes Róbert

A C csoport állása

1.

Eger

2

2

57–47

4

2.

Balmazújváros

2

1

1

54–56

2

3.

Gyöngyös

2

2

49–57

0

Címkék#kézilabda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában