LABDARÚGÁS

2018.01.20. 15:31

Slakta: nyolcszázas autóutak a diplomáért

A DVSC-ben nevelkedett játékost tanulmányai a cívis városba szólítják.

B. Cs.

Slakta Balázs bizakodva tekint a jövő elé Beküldött fotó

Éllovasként várja a tavaszi idényt az NB III. Nyugati csoportjában szereplő Kaposvári Rákóczi csapata. Kapusaként Slakta Balázs sokat tett azért, hogy a gárda a bajnoki cím egyik várományosaként tekintsen előre.

Slakta Balázs bizakodva tekint a jövő elé Beküldött fotó

– Az őszi szezon végére kiegyensúlyozott teljesítményt sikerült nyújtanunk, jöttek az eredmények is – mondta a hevesi származású 23 éves hálóőr. – Szerencsére nem kaptunk sok gólt, viszont a legfontosabb, hogy első helyen telelhettünk. Ezt a pozíciót mindenképp szeretnénk megőrizni az idény végéig. A szezon kezdete óta élvezem a vezetőség és a szakmai stáb bizalmát. Úgy érzem, hogy jó úton haladok és a csapat is. Lassan egy éve élek itt, jól érzem magam, sikerült beilleszkednem és bekerülni a kezdő tizenegybe.

A DVSC-ben nevelkedett játékost tanulmányi a cívis városba szólítják, ami jelentős feladatot kínál.

– Szerencsére az edzők és a vezetők is támogatják a tanulmányaimat, két-három alkalommal kellett Debrecenbe utaznom vizsgák miatt, és ezeket sikerült is teljesítenem. A 800 kilométeres autóutak viszont nem könnyítik meg a helyzetet. Ha minden jól megy, év végén befejezem az iskolát, és megkapom az első diplomámat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában