TEREMLABDARÚGÁS

2017.12.10. 18:52

Triplázott a Vamav-MetCom Kft.

Újabb diadal a Téli-kupa és bajnoki cím mellé.

B. Cs.

A Bajnokok Tornája-győztes Vamav-MetCom Kft. csapata Fotó: Belkovics Krisztián

A 2017-es öt bajnok gárda és Tavasz-kupa győzteses kapott meghívást a Gyöngyös Városi Kispályás Labdarúgó Szövetség Bajnokok Tornája elnevezésű rendezvényére. A Dr. Fejes András Sportcsarnokban lebonyolított eseményen végül négy együttes vett részt. A Sikerre Számíthat SE csapata már a kiíráskor jelezte, hogy nem indul, míg a Lampion társulata a torna előtti napon lépett vissza.

A körmérkőzéses formában rendezett sorozat győztesének járó serleget veretlenül nyerte a Vamav-MetCom Kft. csapata, amely gárda a Téli-kupa és bajnoki cím mellé idei harmadik elsőségét gyűjtötte. A negyedik helyen zárt Proszt-Taták alakulata azért érdemel külön dicséretet, mert a csapat tagjai idősebb koruk ellenére becsülettel küzdöttek minden mérkőzésen.

A Bajnokok Tornája-győztes Vamav-MetCom Kft. csapata Fotó: Belkovics Krisztián

A VÉGEREDMÉNY

1. Vamav-MetCom Kft.

2. Roberto Pizza

3. Euroflow-Vízmű

4. Prosz-Taták

Hiesz György és Sőregi Zoltán a díjátadón Fotó: Belkovics Krisztián

A torna díjait, valamint a bajnokságban dobogón végzett csapatoknak és a gólkirályoknak járó elismeréseket az ünnepi díjkiosztón Hiesz György polgármester és Ferenczy Tamás, a sportbizottság elnöke adta át.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában