LABDARÚGÁS

2017.07.28. 15:32

Vámosgyörk: Káposzta kettős szerepben

Eddigi két edzőmeccsén 16 gólt rúgott a csapat.

B. Cs.

Káposzta István (középen) eredményes év után lépett eggyel feljebb Beküldött fotó

Káposzta István személyében új edző irányítja a Vámosgyörki SE megyei II-es felnőtt csapatát. A klubnál jól ismert és bizonyított szakember veszi át Ecsegi Zoltán helyét, ugyanis vezetésével a VSE U19-es együttese idén megnyerte a Nyugati csoport küzdelemsorozatát. A bronzérmet szerzett U16-os gárda viszont „elfogyott”, emiatt egyelőre ezen korosztályú alakulat szerepeltetését felfüggesztette az egyesület.

A felnőttek legutóbb a 10. helyen fejezték be a pontvadászatot, ám ettől fentebb vágynak. Ennek érdekében igazolták le Boldogról Vidák Tamást, Lóth Ádámot és Mága Alfonzot, a gyöngyösi Energia SC-től Gyuris Amadét, Hevesről pedig Szűcs Bencét.

– Célkitűzésként az 5–8. helyet határozta meg a vezetés, vagyis hogy jövőre is maradjon az osztályban csapat – közölte Káposzta István.

Káposzta István (középen) eredményes év után lépett eggyel feljebb Beküldött fotó

Azt pedig, hogy a györki gárda jó úton indult, mutatja a felkészülési mérkőzésen a Héhalom (10–4), majd az Ecséd (6–1) ellen aratott fölényes győzelem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában