FALLABDA

2018.01.17. 13:51

Végerték verték a vasiakat

A bennmaradáshoz még nyerni kell az egri férfi csapatnak.

B. Cs.

Az Egri Squash SE győztes négyese Fotó: Lénárt Márton

Az Egri Squash SE női csapata az országos csapatbajnokság második fordulójában megszerezte szezonbeli első győzelmét. A Bozsó Molli, Fábián Mónika és Barta-Boncz Nóra összetételű együttes a Budapesten rendezett párharc során meglepetést okozva, 3–0-ra felülmúlta az előzetesen esélyesebbnek tartott Colosseum-Luxus SE gárdáját.

Az Egri Squash SE győztes négyese Fotó: Lénárt Márton

A férfi III. osztályban szereplő egriek a második fordulóban hazai környezetben, az Invest Sportcentrum felújított, kiváló pályáin fogadták a szombathelyi Öntöde SE csapatát. A Forgó Gábor, Végert Csaba, Gulyás István és Országh Péter összetételű megyeszékhelyiek 3–1-re verték a vasiakat, s ezzel megszerezték második győzelmüket. A mérlegen két forduló után két győzelem és négy vereség szerepel. A tíz csapatot felvonultató férfi III. osztályban a következő fordulót márciusban rendezik, amikor is a bennmaradásért kiharcolásáért még nyernie a társaságnak.

Január 20-án, szombaton 9 órától az 1. Kelet-Magyarországi Decathlon Squash Bajnokság aktuális fordulójának a helyszíne lesz Eger.

 

Címkék#fallabda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában