LABDARÚGÁS

2017.08.17. 21:17

Vígh vs. Rácz a nyitány slágermeccséről

Ki gondolta volna egy éve, hogy derbi lesz az Eger–Boldog mérkőzés?

Az augusztus 20-i ünnep miatt valamennyi mérkőzést szombaton rendeznek a 2017/18-as megyei I. osztályú bajnokságban is, ahol a rajt slágerének az újonc, de alaposan megerősödött boldogi gárda egri fellépése számít.

A várható kezdőcsapatok 

Eger SE–Boldog

Szombat, 17.00. Szentmarjay Tibor Városi Stadion. V.: Pádár Szabolcs (Forgó, Bodó)

VÍGH FERENC, az egriek játékos-edzője: – Kemény felkészülésen vagyunk túl és a rajton az egyik dobogóra esélyes csapatot fogadjuk. Hazai pályán játszva csak a győzelem számít elfogadhatónak úgy, hogy azt szeretném viszont látni a csapattól, amit az edzéseken gyakoroltunk. Sajnos sérülés miatt ebben nem számíthatunk a Bélapátfalva ellen bokasérülés miatt 5-6 hétre kidőlt Farkas Krisztián és lovaglóizom-problémákkal küzdő Antal Zsolt játékára. Reméljük azonban, hogy többiek átérzik a mérkőzés jelentőségét, és itthon tartjuk a három pontot.

Vígh Ferenc (19) kemény felkészülési időszakon jutott túl csapatával Fotó: Huszár Márk

RÁCZ RÓBERT, a boldogiak játékos-edzője: – A nevek alapján jónak lehet ítélni a keretünket, ám a munka nagy része most következik, hiszen erőnlétben előre kell lépnünk, és a csapategység formálása is feladatot jelent. Elkezdjük lerakni annak az útnak az alapjait, amelyen majd a következő években járni szeretnénk. A Magyar Kupában megmutatkozott, hogy az állományunk azért nem bőséges, egy-két meghatározó ember hiánya gondot jelent. Egerben is lesz, akire nem számíthatok, mint például az esküvője miatt hiányzó Surányi Gáborra, de meg akarjuk mutatni, mit is tudunk valójában.

Rácz Róbert (balról) az első jobban örülne, ha „hosszabb” lenne a kispad Fotó: Albert Péter

Bódi Csaba

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában