Sajtótájékoztató

2022.03.31. 17:48

Önkormányzati tulajdonba adná az egri laktanyát a DK

– Mi nem csak a kampány idején szeretnénk az emberek között járni és beszélgetni velük, mi országgyűlési kormányzást szeretnénk. Azt akarjuk, hogy a magyar polgárok akaratát képviseljék az országgyűlésben – mondta Vadai Ágnes, a Demokratikus Koalíció elelnöke csütörtök délután az egri Nemzedékek Terén, ahol Berecz Mátyás országgyűlési képviselő-jelölt támogatására buzdította a helyieket.

Sz. M. L.

 A látogatáson Minczér Gábor alpolgármester, ifj. sós Tamás és Földvári Győző képviselő is jelen volt.

– A kis- és középvállalkozásokra kell költeni az adófizetők pénzét. Olyan országot szeretnénk, ahova hazajönnek az emberek és nem csak látogatóba, olyan országot amely az Európai Unióval tart. Eger nagy hagyományokkal rendelkező katona város. Van egy laktanya, amely kihasználatlan. Valamiért nem történik előrelépés. A kormányváltást követően ígérjük, hogy önkormányzati tulajdonba adjuk - húzta alá Vadai Ágnes.
– A kampány egyik fontos eleme, hogy megismerjük a helyiek problémáit, s ezt követően megoldjuk azokat. Tudjuk mi a választás tétje. Többek között a korrupció megállítása, az oktatás az egészségügy helyreállítása - mondta Berecz Mátyás. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!