Választás

2022.04.01. 08:43

Berecz Mátyás katonai egyenruhában üzente meg, hogy teljesíteni kell a NATO parancsait

A politikus szerint ha a katonai szövetség valamilyen kollektív döntést hoz, akkor azt Magyarországnak azonnal végre kell hajtania.

HEOL

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Fotó: Huszár Márk

"A NATO tagság egyrészt védelmi garanciát jelent, másrészt kötelezettséget is. Ha a NATO vezetése valamilyen kollektív döntést hoz, akkor azt nekünk is végre kell hajtani" - írta ki kedden a közösségi oldalára Berecz Mátyás, a baloldali összefogás egri jelöltje, aki egy ellentmondásos posztban azt fejtegette, Magyarországnak hogyan kellene viszonyulnia a szomszédban lévő háborúhoz.

 

A DK támogatását élvező politikus a bejegyzéséhez egy olyan fotót választott, amelyen katonai egyenruhát visel. Az ellentmondásos bejegyzésről szóló képernyőfotót a kontra.hu oldalán, ide kattintva tekintheti meg.

 

A politikus azóta egyébként lecserélte a háborús hangulatú fényképet egy sokkal békésebbre. Bejegyzésében már egy orosz és egy ukrán zászlót magára terítő pár látható csókolózás-közeli állapotban. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!