Országjárás

2022.04.02. 13:37

Egerben járt Jakab Péter

Fej fej melletti a küzdelem - mondta Jakab Péter, a Jobbik elnöke szombat délután Egerben a Gárdonyi Géza téren. A pártelnök Berecz Mátyás támogatására buzdította a helyieket.

Sz. M. L.


– Aki most itt van az holnap nem tétlenül akarja nézni azt, hogy mi van az országban. Szóljon végre a hazánk a nyugdíjasokról, a melósokról, legyen Magyarország mindenkié - húzta alá. 
– Probléma, hogy négyszáz forint egy euró, probléma a benzinár. Az a kormány amelyik a válság közepén stratégiai nyugalmat hirdet, amelyik azt mondja hogy nincs semmi dolga, az nem kormány. Ne legyintsünk, ne higgyük, hogy nincs értelme szavazni. Éppen most van értelme. A legerősebb fegyverünk az összefogás, amely erősebb mint a csalás és a korrupció. Évente harmincezer ember hal meg, akit még lehetne menteni, ha lenne kapacitása az egészségügynek. Az inflációt meg lehet állítani, a lopott pénzt vissza lehet adni, de azt aki elment, senki nem hozza vissza - fogalmazott. 
 

Berecz Mátyás az Egységben Magyarországért országgyűlési képviselő-jelöltje megyénk 1. választókerületében kiemelte, hogy az összefogás az esély arra, hogy hazánkban rendeződjön az egészségügy és az oktatás helyzete, hogy az Európai Uniós források megérkezzenek hazánkba. 
 

– Hónapok óta járjuk a vidéket és azt látjuk, hogy a Fidesz társadalmi bázisa elfogyott. Polgármestereket, közmunkásokat használnak fel a kampányhoz. Itt volt velünk az összefogás minden jelentős politikusa. Orbán Viktor nem volt itt, megállt Eger határában egy elzárt helyen. Fél az emberektől és nem tiszteli őket. Tudják hogy mi vár rájuk, nem véletlenül félnek - húzta alá Berecz Mátyás.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!