Voks

2022.04.02. 09:19

Gyopáros Alpár: sokat köszönhetnek a falvak Horváth Lászlónak

Gyopáros Alpár, a Modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos is támogatásáról biztosította az gyöngyösi választókerület kormánypárti jelöltjét.

HEOL

Gyopáros Alpár

Forrás: Horváth László/Facebook

Horváth László a Magyar Falu Program egyik zászlóvivője. Rendkívül hálás vagyok személy szerint is azért a munkáért, amit a Magyar Falu Programért végzett az elmúlt években – kezdte videójában Gyopáros Alpár, melyet Horváth László országgyűlési képviselő osztott meg Facebook-oldalán.

– Az ő segítsége, támogatása kellett ahhoz, hogy nagyon sokat lobbizunk a kormánynál, hogy minél több forrást tudjunk fordítani a falvak fejlesztésére. Személyesen is meggyőződhettem arról, hogy az általa képviselt választókerületben a legkisebb  falvakban is fejlesztések indultak– emelte ki a videóban. 

A Heol.hu vasárnap urnanyitástól folyamatosan beszámol a rendkívüli eseményekről, a részvétel alakulásáról, és mindenről, ami érdekelheti olvasóinkat. Kövesse velünk a választás alakulását hírportálunkon és Facebook-oldalunkon!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!