Sajtótájékoztató

2022.04.07. 14:53

Pápai Ákos szerint hárítják a felelősséget

Gonda Ádám kilépett a Mi Hazánk Mozgalom , így a hatvani alaszervezet feloszlott. Dr. Pápai Ákos a párt megyei elnöke is elmondta a véleményét az esettel kapcsolatban.

Munkatársainktól

Gonda Ádám a Mi Hazánk Mozgalom Hatvan és környéke alapszervezetének vezetője szerdán bejelentette, hogy lemondott a tisztségéről és kilépett a pártból, ami az alapszervezet feloszlását is jelenti. Lemondás okaként a pártvezetéssel történt konfliktusát jelölte meg. Dr. Pápai Ákos, a párt megyei elnöke sajnálja volt párttársa döntését, a lemondás tényét megerősítette, a hatvani szervezet feloszlását nem. Gonda Ádám az országgyűlési választáson a legsikeresebb megyén belüli jelöltjük volt, a 3. számú választókerületében 9,1 százalékos eredményt ért el. 

Dr. Pápai Ákos szerint a kampányra költhető pénz egy részét tévesen utalta el egy végrehajtás alatt álló vállalkozás számára.
A Mi Hazánk megyei elnöke csütörtökön sajtótájékoztatót is tartott a megyeszékhelyen, a választási eredményeket értékelte. Arról is beszélt, hogy Egerben Dócs Dávid országgyűlési képviselőjüknek lesz irodája.

 Azzal a pezsgő élettel fogjunk tudni megtölteni, amely a kampány során is jellemezte aktivistáinkat Nekünk óriásplakát vagy city light hirdetés nem jutott. A választás után, nyilatkozataikkal Gyurcsány Ferenc (DK) és Jakab Péter (Jobbik) pártelnökök az emberi minőség legaljáról tettek tanúságot, a mocskolódással, a felelősség hárításával. Ez még az ő politikai kultúrájukban is hitvány. Senki nem kényszerítette őket erre a szövetségre és arra sem, hogy a nyilvánvaló problémákat ne tegyék szóvá meg a bukás előtt – fogalmazott a politikus.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!