Választás 2022

2022.04.02. 13:56

Varga Judit: Pajtók Gábor már kormánymegbízottként is igazolta rátermettséget

A napokban Varga Judit, igazságügyi miniszter Egerben járt, és a választókerület országgyűlési képviselő-jelöltjét is biztosította támogatásáról.

HEOL

Varga Judit

Forrás: Pajtók Gábor/Facebook

Dr. Pajtók Gáborban, a választókerület képviselő-jelöltének személyében egy elkötelezett szakembert ismerhettem meg, aki kormánymegbízottként is számos területen bizonyította, hogy vele Eger, és a környékbeli települések csak jól járhatnak – fogalmazott Varga Judit a Pajtók Gábor Facebook-oldalán közzétett videóban.

– Az országjárás során látom, hogy ezek az elkötelezett helyi politikusok mennyit tudnak tenni azért, hogy településeik fejlődhessenek. Magyarországnak április 3-án arról kell döntenie, hogy megtudjuk-e védeni gyermekeinket, meg tudjuk-e őrizni a békét. Én úgy gondolom, hogy itt Heves megyében az 1. számú választókerületben Egerben és a környékbeli településeken egyértelmű, hogy csak dr. Pajtók Gáborral tudunk a békére és a biztonságra szavazni.  Kérem hogy támogassák a képviselőjelöltet szavazatukkal hiszen Heves megyének, Egernek és környékének is csak előre és nem hátra szabad mennie – mondta el Varga Judit.

A Heol.hu vasárnap urnanyitástól folyamatosan beszámol a rendkívüli eseményekről, a részvétel alakulásáról, és mindenről, ami érdekelheti olvasóinkat. Kövesse velünk a választás alakulását hírportálunkon és Facebook-oldalunkon!
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!