Kulturális akció

2022.08.05. 18:29

Bródy Társas Piknik: társasjátékoztak, olvasgattak az egri érsekkerti szökőkútnál

Pénteken este 8 óráig tart az egri Szmrecsányi Lajos Érsekkertben az a társas piknik, amit a Bródy Sándor Megyei és Városi Könyvtár szervezett. A bibliotéka munkatársai gondoskodnak arról, hogy a résztvevők – az egészen kicsiktől a nyugdíjasokig – jól érezzék magukat.

S. S.

Jól érezték magukat a megjelentek a rendezvényen

Forrás: Sike Sándor/Heves Megyei Hírlap

Ottjártunkkor az érsekkerti szökőkút közelében lévő könyvtári pavilon mellett igen sokan foglalatoskodtak különféle társasjátékokkal. Jellemzően apró gyerekek jöttek el szüleikkel, de láthattunk néhány hölgyet a nyugdíjas korosztályból is.

Pauer Erika könyvtáros portálunk kérdésére elmondta: a könyvtári pavilonban már legalább tizenkét éve lehet könyveket kölcsönözni, viszont a maihoz hasonló pikniket még sohasem rendeztek eddig. Annak különösen örül, hogy sokan jöttek el. Bár még a kora esti órákban is tart a forróság, ítt a fák árnyékában egészen kellemesen tölthetik el idejüket a polgárok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában